Hogy oldjam meg, hogy ne kelljen elmenni, de sértődés se legyen?
Nagyszüleimhez kellene menni szülinapot ünnepelni, és úgy volt, hogy 28-án megyünk, erre szerveztem be a programokat, most keg közlik, hogy 21-én megyünk és oda már más dolgom van a barátommal, de nem akaeják megérteni, hogy vele akarok lenni, nem a családdal.
19/L
Na jó, akkor részletesen.
Fél kettőig dolgozok. A párom ugye éjszakás. Mi ebédre mennénk a nagyszülőkhöz, délután ott kéne lenni.
De nem akarok, mert negyed háromra van mozijegyünk. Addig ugye kialussza magát a párom valamennyire. De ha én kettőre oda is érek lesz 15 percem megköszönteni, visszajönni a városba, parkolni és beérni a filmre...
Szex max este lesz.
A születésnap valójában melyik napon van?
Miért változott a terv, miért nem lehetett a megbeszéltek szerint maradni?
Feltételezem, ha előre megmondják, hogy 21-én mentek, akkor nem arra a napra vesztek jegyet...
28 volt megbeszélve, Te úgy szervezted a dolgaid, aszerint jártál el - miért akarják az utolsó napokban átszervezni az egészet?
Menjetek el a mozi előtt és lépjetek le korábban.
Vagy ha délután van a mozi,akkor este is elmehettek.
Szerintem igazad van. Eredetileg a következő hét volt betervezve, nem várhatják el, hogy minden programot dobj, mert egy héttel előrébb hozták.
Én felhívnám papámat, hogy ne haragudjon, de már megvan a jegy szombatra, így aznap nem tudsz menni. DE vasárnap raersz és elnézel hozzá. Mindenki boldog, nem hagytad ki a felköszöntést és moziba is mész.
Szétcsesz az ideg ezektől a diktatórikus szülinap-ünneplésektől. Ha nem ugrálsz a gyönyörűségtől, hogy az utolsó pillanatban megváltoztatták a családi ebéd dátumát, amely köré amúgy az egész életedet szervezted, pont azért, mert FONTOS NEKED, és akkorra még véletlenül sem terveztél be semmit, akkor milyen unoka vagy te, nem is szereted a nagyapádat, a család a legfontosabb! Hát kedves mindenki, a kérdező is a család tagja, és ha ilyen őrületesen fontos, hogy ő is ott legyen végig az ebéden és egész délután, akkor kíséreljék már meg, hogy betartják az előre megbeszélt időpontot, ha már ők a nyugdíjasok, a kérdező meg épp az élete elkezdésén ügyködő fiatal lány.
Tiszteljük az időseket, ha tiszteletre méltóak. Abban, hogy a maga ünnepeltetésének a dátumát valaki az utolsó pillanatban csak úgy random megváltoztatja, és elvárja, hogy mindenki azonnal rohanjon átszervezni az életét, semmi tiszteletre méltót nem látok. Kérdező, én a helyedben megmondanám, hogy ezt a programot már nem tudod átszervezni, sajnos nagyon későn szóltak, de a jövő héten te lennél a legboldogabb, ha külön megünnepelhetnéd a nagypapával a szülinapját, és sütnél neki valami nagyon finomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!