Jogos a sértődés?
Nem rég meghívtak engem és a családomat egy esküvőre. A szüleim örültek is neki és biztos ,hogy elmennek. Viszont sajnos én a rokonokkal eléggé felszínes kapcsolatot ápolok és úgymond nem vagyok velük jóban, emellett semmilyen normális ruhadarabom nincs, amiben minden szégyenérzet nélkül meg tudnék jelenni az esküvőn. Ezek miatt úgy döntöttem ,hogy nem megyek el. Elég sokan furcsán és megvetően néznek rám emiatt a rokoni körből. Ti ,hogy gondoljátok. Jogos a rokonok(és a házaspár családja) részéről a felháborodás, vagy esetleg nekem van igazam?
A válaszokat előre is köszönöm!
Úgy gondolom, hogy nézőpont kérdése, hogy mi az értelmes indok. Szerintem az.
Mindenesetre köszi a választ!
Mondd hogy más programod van és kész.
Én se mennék, ha nem vagyunk olyan viszonyban. Akar a franc fizetni.
Szerintem sem értelmes indok. A pár szeretné, ha ott lennétek, a rokonok miatt nem elmenni elég bunkó dolog. Ez az esemény nem róluk szól.
Ruhát meg tudsz venni bármikor.
Nem kell vele foglalkozni. Felnőtt ember vagy, jogod van eldönteni, hogy kire szánsz időt, energiát és pénzt.
Ez a ruhaprobléma viszont elég fura. Ha akarnád, meg tudnád oldani. De feltételezem, hogy nem ér annyit az egész.
itt ez a videó volt az
www.youtube.com/watch?v=plbAh9seWtg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!