Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » 70 éves, sok folyadékot...

70 éves, sok folyadékot iszom, továbbá többszörös gerincműtöttként gyakrabban járok a wc-re pisilni. Az egyik menyem ezt megelégelte, és azt kérte, hogy fejezzem be ezt a gyakorlatot és pisiljek máshol, náluk ne menjek wc-re. Miért? Teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
Sajnos, a fiamat is meggyőzte az ő igazáról. Pedig a higiéniára mindig is nagyon ügyeltem és ügyelek ma is. Szerintetek miért teszi ezt velem?

#WC használat #megtiltása #70. éves nagymamának.
2019. szept. 19. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Megindokolta? Akár a leányzó, akár a fia? Vissza kell kérdezni, hogy miért? Lehet, hogy bár ön úgy gondolja, nagyon ügyel, de mégis történik valami, csöpögés, kellemetlen szagok, felcsapódó hígfosás, amit nem takarít le, valami... ha megérdeklődné, pontosan mi a probléma, lehet tenni ellene.

Így nem kerek a történet, ok nélkül nem tiltom meg senkinek, hogy a mosdót használja, még ha öt percenként is. Nyilván történt valami, amire kiakadt a menye.

2019. szept. 19. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Én is kicsit hiányosnak érzem a történetet. Nem lehet, hogy mégsem hagy maga után olyan rendet, vagy túl sok papírt fogyaszt, összefröcsköli az ülőkét stb...?
2019. szept. 19. 17:43
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Remélem nem velük laksz. Ha náluk, hol pisilhetnél??

Ha nem, hagyd a francba, undorító parasztját.

2019. szept. 19. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom mennyi idot tolt naluk, amikor ott van, de lehet csak idegesiti, hogy okszor elmegy az alatt az ido alatt pisilni es lehet azt hiszi ez kenyszeres es nem is kellene annyiszor mennie. Sokan akik ritkan mennek nem ertik mas miert megy fel orankent es idegesiti oket egy ido utan.

A masik ami zavarhatja pl. olyan tartalyuk van, ami ha lehuzza/megnyomja az egesz kiurul (azaz sok vizet fogyaszt e naluk a pisilesek miatt), vagy hangos a tartaly/csap lehuzasa/megnyitasa es ez idegesiti. Vagy ahogy irja ugyel a higieniara, deee ha gerincmutott akkor biztos nem hajolhat, nehezebben ul a vecere stb. Melle lehet a szeme se olyan jo es on nem biztos hogy eszreveszi, hogy megis egy pici papirdarabka lehullott egy csepp piisi az ulokere vagy a foldre kerult. Ha esetleg naluk a vece a furdoben van es on sokat van bent, akkor idegesitheti hogy nem mehet be a mosogephez, a mosdohoz, a felmosovodrehez stb. Vagy soo szappant hasznal, tul sok illatositot fuj ki blabla.

De kerdezze meg ot mi a gond azzal, hogy on egeszsegugyi okok miatt sokat jar pisilni, kerdezze ugy hogy o hat megertem dragam, de pontosan mondd el miert ennyire zavaro, mert sajnos nekem is az csak nem tudok nem elmenni pisilni es szeretnem erteni mit csinalok rosszul?

2019. szept. 19. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
10%
Emberek.70 éves ember nem itt fog feltenni ilyen kérdést,comprende ?
2019. szept. 20. 01:19
 16/16 anonim ***** válasza:
36%

Többet be nem tenném a lábam hozzájuk, és őket sem engedném be magamhoz.

A fiamat meg kizárnám az örökségből. Vagy ha jogilag nem lehetséges, maximum a kötelesrészt kaphatná.

Ha jól értem, több menyed, több gyereked van. A többi gyereked családjával tartsd a kapcsolatot, aki meg ilyen szemétséghez partner, az meg el van felejtve.

Én ezt csinálnám.

2019. szept. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!