Mit tennétek a helyemben? Ezt nekem el kell viselnem, csak mert az anyám?
Anyám "gyászol"mert fiú gyereket várok. Van már 1 lányom és 1 fiam,most várom a 3.-ik gyerekem, aki szintén fiú lesz.
Eddig is tudtam/sejtettem hogy a fiamat nem szereti,de ezt a nyári szünetben ott töltött idő alatt bizonyította is....az is baj volt ha a fiam levegőt vett,mindenért őt hibáztatta. Persze a lányomat isteníti,nekem ez nagyon rosszul esik...eltört bennem valami.Ez előtt napi szinten beszéltünk telefonon,mert külföldön lakunk,de nyár óta "nem birok" vele beszélni,kb.2 hetente erőltetve felhívom,de nincs mit mondjak. A fiam még kicsi,nem èszleli ezeket,de előbb utóbb fogja....és nyilván neki is rosszul fog esni,ezt nem akarom. Legszivesebben megszakítanék vele minden kapcsolatot,túl reagálom?! Vagy mit kellene tennem?
Sokan írtátok hogy változtasson, de hogy tudna?! A szeretet belülről jön,magától....nem pedig parancsra,szerintem.
De köszönöm a válaszokat, én is ezen a véleményen voltam....csak sok a "de az anyád" megnyilvánulás. Külföldön élünk 3-5 havonta járunk haza,így nem lesz nehéz elkerülni, telefonon meg havonta egyszer beszélek vele tiszteletből, aztán majd látjuk hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!