Milyen az a nagyszülő aki ilyeneket mond?
Szerintem rugdalózót venni nem is a nagyszülők dolga.
Mondjuk alapjáraton senkinek sem dolga, hogy vegyen bármit is.
Ti fogjátok egész nap abban a rugdalózóban nézni, nektek kell, hogy tetsszen a színe, az anyaga, a mintája. A gyerek úgy sem fog emlékezni milyenje volt, max csak fotóról fogja később látni. De úgyse érdekli mi volt rajta pár naposan, pár hónaposan.
"Én nem veszek a babának elől gombolos rugdalozot mert én azt nem szeretem."
Ezzel mi a probléma? Én se veszek olyan cuccot a gyereknek, amit én nem szeretek, vagy nem tartok szépnek.
Úgy látszik nagyon rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
A szülők nem várják el, hogy bárki is bármit vegyen. Ők mindent megvettek.
A nagyszülő beszélgetések alkalmával csak úgy közli ezeket. Mint például, hogy volt ruhát venni, de csak elől gombolós rugalozo volt és ő azt nem vette meg mert ő azt nem szereti. Vagy másik példa, hogy ő szerinte hülyeség a légzésfigyelő, nem is kell venni. Senki nem kérdezte, senki nem kérte hogy bármit is vegyen.
Na és nem lehet neki véleménye? Személyszerint én is hülyeségnek tartottam a legzesfigyelot, nem volt rá indikoacio, hát nem is vettem.
Ajándékba azt ad, amit akar.
Emellett a kiegészítő kommented alapján sem értem, mi a baj ezzel.
Én is csak olyan dolgot veszek másoknak, amik nekem is tetszenek, én is szívesen használnék vagy szívesen nézném mindennap. Főleg ha gyakori vendég lennék valahol, végképp olyat vinnék, amire szívesen nézek rá, ha már ott töltök sok időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!