Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem tudom mit csinaljak?

Nem tudom mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A leheto legrovidebben leirom, hogy mi is a helyzet. Van/volt egy verszerinti apukam, akit szuletesemkor ott hagytunk anyaval, mivel ivott. Neha mikor kicsi voltam lattam 2-3-szor, talan. Na most az a helyzet, hogy apa 2008 korul meghalt. Kaptam rola levelet, mivel nem fizette a gyerektartast. A lenyeg, hogy apai agrol van egy idosebb testverem, en 21 vagyok, o nem tudom mennyi. Meg apai agrol is van egy mamam aki abba a hazban lakik, ahol apu is lakott. Ha mama meghal en a hazbol latok valamit vagy batyussal lerendezik ezt? En kapok levelet ha mama meghal? Battyamnak lesz koze a hazhoz? (Sajat haz egyebkent) Felvenni nem szeretnem egyikkel sem a kapcsolatot, mivel ok sem kerestek engem. A lenyeg ha mama meghal en a hazbol latok valamit illetve kapok levelet?
2019. szept. 10. 17:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Jó. És ha azon leszel, hogy a ház a tiéd legyen, akkor gondolom megvan a pár milliód, amivel kifizeted a bátyádat, ugye? Feltéve, ha neki nem kell a ház.
2019. szept. 10. 19:01
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen, ki fogom tudni fizetni a battyam ha arrol lesz szo. Nem fog kelleni neki a haz, mivel keresztapum kozolte velem, hogy van neki sajat lakasa.
2019. szept. 10. 19:05
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Szeeintem adjatok el a hazat majd, es osztozzatok a bevételen.
2019. szept. 10. 19:28
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Ha jól értem drága apuka még gyerektartást sem fizetett. Akkor igen is jogosan tartja a kérdező a markát! Ha apuka gyereket tudott csinálni, fizessen. Ennyit erről.

Másrészről meg igen, ha a mama meghal mrg kell keresniük minden örököst, téged is. Háznál nem muszáj kifizetni a bátyust. El kell adni, pénz fele-fele arányban szétoszt, oszt csókolom! Mindenki mehet a dolgára.

2019. szept. 10. 19:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Latom az utolso hozzaszolo(#14) felfogta hogy mi volt a kerdes😉 Koszonom🙂
2019. szept. 10. 20:03
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Ha nincs a tesód nevén a ház,akkor mindketten örököltök.De ha az ő nevén van akkor is,beperelheted.
2019. szept. 10. 20:18
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
De már nem 8 éves vagy, hogy ne tudnád keresni őket, ha akarnád! Nem kell lealacsonyodni egy bizonyos szint alá. Bár az ő véleményüket is meghallgatnám, lehet nem véletlenül nem kerestek.
2019. szept. 10. 20:29
 18/24 orton ***** válasza:
65%

Én bizony minősítettelek. Na most mi lesz?

"Faterod" meghalt, erre már a nagyi halálát várod. Attól még hogy ők nem törődöm emberek voltak, te tök ugyanilyenné váltál mint ők.

Képzeld az én faterom is elhagyott 2 évesen, egyszer csengettek a rendőrök, hogy meghalt és hogy én vagyok-e a fia. Eszem ágában sem volt vagyon után turkálni és kutakodni.

De csináld csak. Több lettél ezáltal a faterodtól az tuti.

2019. szept. 11. 00:23
 19/24 anonim ***** válasza:

A fő kérdés, hogy kié a ház.

Ha a mamáé, csak egy gyereke volt, az apád?

2019. szept. 11. 09:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen, faterom volt csak.
2019. szept. 11. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!