Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert utal engem mindenki?

Miert utal engem mindenki?

Figyelt kérdés

A mai nap valami szornyu volt... Elmeselem az elejetol.

A szuleim elvalta mar tobb mint egy eve es hetvegen apukammal es a kistesommal szoktunk elmenni foleg kirandulni.

Ma is igy volt. Elmentunk túrázni egy erdobe es minden teljesen jo volt ameddig meg nem szolalt a telefonom. Felvettem mivel az anyukam hivott. Azt mondta hogy 8ig haza erunk-e. En mondtam hogy igen, miert? Erre azt valaszolta hogy akkor o a batyammal elmegy plazazgatni egy kicsit... Na hat itt totalisan elegem lett mivel en mar 3 eve ragom anyukam fulet hogy menjunk el valami csajos programra pl vasarolni. De mindig azt mondta hogy dolga van, nincs kedve... A batyammal meg allandoan megy mindenhova most pl egy 40ezres cipot kapott amirol en almodni se szoktam. Es persze bukik 3 vagy 4 tantargybol de o a kedvenc.

Apukamnak odaadtam a telefont amikor sirtam es azt mondta higy várjanak meg es egyutt elmegyunk(kistesom is meg en is)

Haza mentunk erre kozli velunk hogy ok mar elmentek:) Ez nagyon rosszul esett. Anyukamtol egy 1000ft-os poloert is konyorognom kell.. De persze azt is csak kinaibol.. Erre apukam meg mondta anyamnak hogy o aztan tudja hogy kell elrontani egy kozos napunkat... En azt nem ertem hogy miert hivott fel?! Miert nem tartotta magaba? Tudja hogy en mar miota szeretnek vele elmenni peldaul egy plazaba... Amikor haza értunk akkor meg anya elkezdett velem kiabalni hogy hogy kepzelem hogy ezt tettem 😒..Es meg akart valamit mondani csak pont jott apukam es egybol csondbe maradt... Mi a velemenyetek erről?

Tenyleg csak apukamra es a baratnoimre számíthatok:(

2019. júl. 20. 18:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy elmentek hogy mar hazajottek egy oraja tehat mar voltak vasarolni
2019. júl. 20. 19:32
 12/18 Metionin ***** válasza:
93%

Itt az a probléma, hogy anyuci a bátyus seggét kinyalja, a másik gyereket meg leszarja. Ha a kérdező is megkapná ugyanazt mint a bátyja, akkor valószínűleg nem esne rosszul neki ha nélküle mennek a plázába.

Amúgy kérdező, a bátyád miért nem megy veletek apás programra? Mind édestesók vagytok?

2019. júl. 20. 19:37
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 mindannyian egy verbol szarmazunk vagy hogy is mondjam.. Tehat mind harman ugyanattol az apukatol es anyukatol vagyunk. A batyam azért nem szokott jonni mert o apukammal lakik igy kevesebb idot tolt anyukammal ezert o hetvegen anyaval szokott menni ide oda
2019. júl. 20. 19:49
 14/18 A kérdező kommentje:
De van hogy inkabb a mi programunkat valassza
2019. júl. 20. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Ezt írhattad volna az elején is. Tehát arról van szó,hogy anyukád szeretné bepótolni azt az időt,és az anyagi dolgokat is,amiket hétköznap rád fordít. Gondolom ha egyik gyerek itt,a másik ott,akkor gyerektartást se fizethetnek egymásnak . A plázás dolgot még megértem a te szemszögedből,de ne legyél irigy a tesódra,mikor neki sokkal kevesebb jut az anyátokból.
2019. júl. 20. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Így azért tényleg más a helyzet, érthető, hogy anyukád próbál minél több időt tölteni a bátyáddal. Viszont sajnos lehet, hogy a szeretetét is anyagiakban próbálja megvenni (drága cipő meg egyebek, holott bukdácsol a gyerek) és ezt a tesód kihasználja.
2019. júl. 20. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Érthető? Az egyik könyörög egy ezer forintos valamiért, a másik lazán negyvenezres dolgot kap? Nagyon érthető...
2019. júl. 20. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Tipikus szituáció, nálunk es volt anno. Szüleim 5 éves koromban váltak el, ráadásul nem voltak túl jóban utána sem. Anyámat gondolom zavarta, hogy apám újra úgy ismerkedhetett, mint egy szingli, gyermektelen férfi, miközben a gyerekeit anyám nevelte. Rendszeresen, mikor apa jött értem, hogy hétvégére elvigyen magához (testvérem még kicsi volt, nem jöhetett, de apámmal nem is nagyon alakult ki köztük kapcsolat, annyira kicsi volt még a váláskor), anyám megpróbált engem lejáratni, hogy valamiből rossz jegyet kaptam vagy tiszteletlen voltam vele.

Amikor havonta kétszer eljöttem apumhoz hétvégén, anyám külön programot szervezett öcsémmel, sokszor direkt olyan helyre mentek vagy olyan kaját főztek, ahova én is már rég el akartam menni vagy ami nekem volt a kedvencem. És miután hazajöttem, a nagyszüleim előtt elkezdett kérdezgetni, hogy hol jártam a hétvégén, és amikor meséltem, le lettem szidva, hogy a testvérem bezzeg nem mehet ilyen helyekre, nem viszi apum, és nagyanyám sosem hagyta ki az alkalmat, hogy ne ócsárolja az apámat, hogy milyen szar ember. Olyan is megesett, hogy anyám vett két csokit az öcsémnek és nekem, majd amikor apám jött értem és beültem mellé a kocsiba, anyám jó hangosan utánam szólt, hogy a csokimat nem akarom-e odaadni az öcsémnek, mert ő nem mehet el apumhoz. Egyszer még rendőrt is kellett apámnak hívnia rá, mert nyáron el akart vinni egy hétre (elvileg az iskolai szünidő fele jár az apának, ha az anyánál van elhelyezve a gyerek), és anya előtte két nappal a kezembe nyomott valami angol nyelvvizsgára felkészítő könyvet, hogy ebből öt leckét, nagyjából 2000 új szót tanuljak meg, mire apám jön értem, mert más különben nem mehetek hozzá.

Nonszensz volt, hogy apám sosem tudott tervezni semmit velem kapcsolatban, mert anyám szeszélyein múlt, hogy éppen eljöhetek-e otthonról vagy sem. Néha elfelejtett szólni apámnak, hogy amikor jött értem, nem voltunk otthon, de a telefont nem vette neki fel, meg ilyen apróságok.

Szerintem az a legjobb, ha megpróbálod elviselni anyukádat még pár évig, amíg egyetemre nem mész, utána pedig már te fogod eldönteni, hogy milyen gyakran találkozuk velük.

2019. júl. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!