Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert utal engem mindenki?

Miert utal engem mindenki?

Figyelt kérdés

A mai nap valami szornyu volt... Elmeselem az elejetol.

A szuleim elvalta mar tobb mint egy eve es hetvegen apukammal es a kistesommal szoktunk elmenni foleg kirandulni.

Ma is igy volt. Elmentunk túrázni egy erdobe es minden teljesen jo volt ameddig meg nem szolalt a telefonom. Felvettem mivel az anyukam hivott. Azt mondta hogy 8ig haza erunk-e. En mondtam hogy igen, miert? Erre azt valaszolta hogy akkor o a batyammal elmegy plazazgatni egy kicsit... Na hat itt totalisan elegem lett mivel en mar 3 eve ragom anyukam fulet hogy menjunk el valami csajos programra pl vasarolni. De mindig azt mondta hogy dolga van, nincs kedve... A batyammal meg allandoan megy mindenhova most pl egy 40ezres cipot kapott amirol en almodni se szoktam. Es persze bukik 3 vagy 4 tantargybol de o a kedvenc.

Apukamnak odaadtam a telefont amikor sirtam es azt mondta higy várjanak meg es egyutt elmegyunk(kistesom is meg en is)

Haza mentunk erre kozli velunk hogy ok mar elmentek:) Ez nagyon rosszul esett. Anyukamtol egy 1000ft-os poloert is konyorognom kell.. De persze azt is csak kinaibol.. Erre apukam meg mondta anyamnak hogy o aztan tudja hogy kell elrontani egy kozos napunkat... En azt nem ertem hogy miert hivott fel?! Miert nem tartotta magaba? Tudja hogy en mar miota szeretnek vele elmenni peldaul egy plazaba... Amikor haza értunk akkor meg anya elkezdett velem kiabalni hogy hogy kepzelem hogy ezt tettem 😒..Es meg akart valamit mondani csak pont jott apukam es egybol csondbe maradt... Mi a velemenyetek erről?

Tenyleg csak apukamra es a baratnoimre számíthatok:(

2019. júl. 20. 18:41
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

Szerintem örülj hogy az apukádra és a barátnőidre számíthatsz,valakinek még ennyinek se jut... és ezek szerint mégsem mindenki utál

Anyukáddal próbálj meg beszélni a helyzetről

2019. júl. 20. 18:46
 2/18 anonim válasza:
90%
Ennyi*
2019. júl. 20. 18:48
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem csak tönkre akarta tenni a napodat. Szerintem nem tetszik neki az, hogy apáddal jóba vagy, és mivel tudta, hogy te szeretnél vele plázázni, így direkt felhívott, mert tudta, hogy sírni fogsz emiatt. Aztán meg még próbált téged beállítani valami szar alaknak, hogy te érezd magad szarul.

Hány éves vagy amúgy? Én a helyedben inkább apádhoz költöznék végleg.

2019. júl. 20. 18:53
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Örülj apudnak és a barátnőidnek, mert hidd el, többet érnek, mint anyád.

Azt nem tudom, hogy miért tette, de mindenesetre elég bunkó volt.

Apukádnál nem tudsz lakni?

2019. júl. 20. 19:01
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanazt akartam mondani mint az előző, én a helyedben költöznék, mert rejtett uszításra nincs szükségem
2019. júl. 20. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Apukád miért nem vesz magához? Jobb lenne neked ott. Nyilván szeret ha ennyit törődik veled.
2019. júl. 20. 19:09
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Nincs esetleg valami mélyebb probléma a háttérben? Tervezett gyerek vagy? Az is lehet, hogy anyukád azért különböztet meg ennyire, mert lánynak születtél:( sajnos a mai napig ismerek ilyen anyákat, akik nő létükre lenézik a lánygyereket.

Viszont az azért nem igaz, hogy “mindenki” utál, te magad írod, hogy apukád és a barátaid ott vannak neked. Becsüld meg őket! Anyukád ezt nem érdemli meg viszont, ha így bánik veled.

2019. júl. 20. 19:11
 8/18 anonim ***** válasza:
33%

"Miert utal engem mindenki?"

A kérdésből nem ez jött le.

"A mai nap valami szornyu volt"

Másnak ez nagyon jó nap lett volna.

Am.most komolyan azért vagy elkeseredve,mert nem mentél anyáddal plázába. Depressziós nem akarsz lenni?

"Tenyleg csak apukamra es a baratnoimre számíthatok:("

És? Más senkire se számíthat. Am.ezt úgy adod elő,mint ha apád és a barátnőid mentettek volna meg valami tragédiától.

Egy szóval,amit itt elő adtál:tinirinya.

2019. júl. 20. 19:11
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Én szeretlek!
2019. júl. 20. 19:28
 10/18 anonim ***** válasza:
15%

“Haza mentunk erre kozli velunk hogy ok mar elmentek:)”

Ki? Ha nem volt otthon senki, akkor ki közölte veletek, hogy anyukádék már elmentek?

“Amikor haza értunk akkor meg anya elkezdett velem kiabalni hogy hogy kepzelem hogy ezt tettem”

Most akkor már elmentek, vagy ott voltak és anyukád kiabált veled? Vagy hányszor érkeztetek meg ugyanarról a kirándulásról? Esküszöm nem értem a sztoridat.

2019. júl. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!