35e ft a fizetésem, mert az öcsém lakáshitelét tiltják belőle. Már kikapcsolták nálam a gázt és a vizet. Önkormányzat nem segít. Hol kaphatok segítséget?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 11:55
11/17 anonim válasza:
az ingyen net oké, de a számítógépet gondolom nem ingyen kapta mellé
13/17 anonim válasza:
lehet nem ingyen kapta, az én gépem 4,5 éves kb egy fillért nem ér már, de 4 éve még megengedhettem magamnak...
nem mellesleg, ha nekem nem lenne netem cseszhetném az álláskeresést és az online aukciózást...
amúgy nem értem, miért ezeken kell lovagolni, attól, hogy valaki csóró lett, még nem kell megszabaduljon potom pénzért minden csóróság előtt beszerzett dolgától....viszont, ami nem létszükséglet és normál áron eladható és tényleg nincs rá szükség, attól meg lehet válni
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem foglalkozik semmivel. Ami segélyt kap, cigire és benzinre költi. Másra nincs gondja. Anyu mos, főz rá.
2010. júl. 11. 18:31
15/17 anonim válasza:
..és a net létszükséges. a gáz, víz nem.
16/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs netünk. a szomszédba jövök át. Sőt nem iszok, nem cigizek, nincs újságunk, nem járok fodrászhoz, szobaantennával 4 tv-csatorna. Nem kávézok. SEMMI!
2010. júl. 12. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!