Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichológiai eset vagyok?

Pszichológiai eset vagyok?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim,édesapám 1 alcoholista,édesanyám pasizik..barátom hanyagol.Mindig is magamnak való voltam,visszahúzódó és csendes.Ez arra vezethető vissza,hogy óvodában régen bántalmaztak.Pszichológhushoz küldtek,egy évig tartott mire újra tudtam normálisan beszélni(dadogtam).Jelenleg magántanuló vagyok.Tavaly nyáron megerőszakoltak,de lezárták az ügyet és a tettes szabadon megúszta.Majdnem én lettem a "kis ku*va",aki fűvel-fával összefekszik.Sajnos nem találtak elég bizonyítékot.Azóta is nagyon sokszor rossz kedvem lesz emiatt és sírógörcseim...soha nem fogom elfelejteni.

Mikor lehet ismét majd normális életem?Pszichológus tudna segíteni?

2010. júl. 10. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem menj vissza egy normális suliba, ne magántanuló légy. rögtön lesznek barátaid is.
2010. júl. 11. 19:38
 12/12 anonim ***** válasza:
szia, természetes, hogy be vagy gubózva. a téged ért szélsőséges érzelmi hatások és a hiányzó biztonságérzet alapvetően nagy mértékben befolyásolja a szocializációs magatartásodat. mindenképpen javaslom neked, hogy felkeress szakszerű segítséget, mert az elengedhetetlen ahhoz, hogy ezeket az eseményeket feldolgozhasd. nem gondolom, hogy gyógyszerekre volna szükséged. szerintem egy szakemberre vagy egyéb más önterápiás jellegű segítségre van szükséged, amellyel tudatosítani és a megfelelő helyre tudod tenni a veled történt eseményeket. az emberek nagy része küzd fájdalmas emlékekkel, mindenki más-más intenzitásúval. ha szeretnél ebből kigyógyulni, akkor kérj magadnak segítséget. ha szeretnél javaslatot tőlem merre menj, akkor privátban adok neked nagyon szívesen pár elérhetőséget. üdvözlettel: M
2011. máj. 9. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!