A nővérem kapcsolatát elfogadják a szüleim, de az enyémet nem nagyon?
Van egy nővérem, aki 23 éves, én 18 éves vagyok, szintén lány. Mindkettőnknek van párja, de a szüleim úgy érzem, hogy csak az övét fogadják el. Ha itt van mind a kettőnk szerelme, akkor a szüleim szinte csak az ő pasikáját ugrálják körbe, őket ajnározzák, hogy milyen szép pár stb. Nekem meg már apu megmondta, hogy kereshetnék már 1 férfit, aki majd elvesz...wtf? hát van!
Anyuék mindig azzal jönnek, hogy a nővéredet majd ellátja a párja, mert hogy mérnök, meg milyen jól keres. Hát nem azért, de az az ember föld buta és azt csodálom, hogy anyáék miért bírják, mikor beképzelt, énközpontú és utálatos.
Az én párom kedves mindig anyuékkal, 1 rossz szava se volt, 500x értelmesebb, rendesebb ember mint a nővérem hapsija. Ja és az én párom is egyetemista, grafikusnak tanul, de anyáék mindig leszolják ezt is.
Most is megyünk augusztusban tengerre családostul és az apartmanban 5 ágy van, naná, hogy a nővérem pasikája az jön velünk, nekem meg azt mondták, hogy jajj, most ne jöjjön a barátod, mert már nincs hely. (egyébként matraccal simán meg lehetne oldani) Na és én erre megmondtam, hogy akkor itthon maradok a párommal, mert nem szeretnék így ebben részt venni, erre meg ki vannak akadva, hogy milyen savanyú vagyok.
Szerintetek?
Nem az zavar, hogy körbeugrálják, hanem, hogy az én páromat semmibe veszik.
Meg az övéről mindig úgy beszélnek, hogy férfi, mert 30 felett van már, az én párom meg 21 éves és apa mindig csak azt mondja rá, hogy még gyerek, meg hogy mellém férfi kéne már. 18 évesen nem az a normális, hogy kb korombeli a partnerom?
Egy nagyon fontos infót kihagytál, ki mióta van együtt a pasijával.
Az szépdolog, hogy kiállsz a párod mellett de én sem nyaralnék együtt valakivel akivel a gyerekem 1 hónapja van együtt.
Szeptemberben lesz 2 éve, hogy együtt vagyunk.
A nővéreméknek meg valamikor télen 3
Nagyon úgy néz ki, hogy a szüleid két balekot keresnek a két lányuknak, akik eltartanak titeket. A nővéred esetében megvalósulni látszik a terv, ezért olyan boldogok, hogy egy idősebb pasas döngeti. Te meg keresztülhúzod a számításaikat, mert egy korban hozzád illő sráccal jöttél össze.
Erre nincs jó megoldás, mert az egész gondolkodásmódjukat meg kellene változtatniuk, azt meg nyilván nem fogják (meg nem is akarják). A legjobb amit tehetsz az az, hogy továbbra is kiállsz a szerelmed mellett, és lehetőleg ritkábban teszed ki annak, hogy piszkálják a szüleid.
Egyébként hogy sikerült a nyaralás?
Nem mentem el velük.
A válaszokat pedig köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!