Lehet választani a két család között?
Egyik család a feleség és a gyermekeim a másik család a szüleim és a testvérem,mindkettő családunkat szeretjük de mondjuk a feleség vagy a férj eltiltja a szülőktől,testvérektől a férjet,feleséget akkor ez normális??
Az ilyen férj vagy feleség majd 20 30 év múlva mit érezne ha ugyanilyen lenne a gyermekének a párja??
Bár nekem szinte semmilyen kapcsolatom nincs a párom szüleivel mert ők valami miatt nem kíváncsiak sem ránk sem az unokájukra, de soha nem jutna eszembe eltiltani a férjemet viszont ott van a sógornőm aki eltiltotta a bátyámat tőlünk. Ami nekem fájó pont de beletörődtem mert mást nem tehetek.
Viszont érdekelné kinek mi a véleménye esetleg hasonló helyzetben lévő szülők testvérek véleménye is érdekel.
Hozzáteszem a sógornőmet szerettük,Nem bántottuk egyik napról a másikra változott meg. Vagyis előfordulhat hogy nem csak akkor jött elő ez benne,csak nagyon jól titkolta.
Valószínűleg depresszió okozta ez nála de nem tudom mert nem -beszéltem vele sem erről sem másról.
Nem normális dolog. A bátyád azért gáz mert ezt hagyja, a nő oedig nem tudom...
Ha ténykeg depresszió okozta, vagy gondja van, beszélj vele, próbálj segíteni neki, hátha rendbe jönne a viszonyotok.
Bár ezt nem értem, nekem a sógornőm olyan mintha a hugom lenne, sőt a férjem unokatesója is. Nincs nővére egyiküknek sem, egy faluban lakunk, nem túl messze egymástól. Az én nővérem és öcsém pesten él, velük távolabbi a kapcsolatom azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!