Mi a baj velem, ha nem érzek semmilyen kötődést, szeretetet a családomhoz és nem zavarna ha bárki meghalna?
Amire te gondolsz az a szociopata, a pszichopata más. A szociopaták semmiféle érzelemre nem képesek, és empátiájuk sincs ebből kifolyólag. Ezt érzed?
Talán egy pszichológus segítene, de az is lehet, hogy egyszerűen nem vagy olyan kapcsolatban a családtagjaiddal, hogy bármit érezz irányukban.
Én is így voltam. Nem fogtam fel a külvilágot, nem láttam át és meg a dolgokat, nem mertemkimutatni sem, ha éreztem, olyan gyagya voltam...
Aztán valahogy felnőttem, megértem, nem tudom, kimutatom, elmondom érzéseimet, bánatomat, hogy ez miért volt rossz nekem, rosszulesik...és ez elmúlt.
Utolsó, írta hogy nincs konfliktus.
Kb. 20 éves koromig én is valahogy így voltam. Visszagondolva biztos benne volt, hogy addig nem hunyt el senki a családból, aki igazán közel állt volna hozzám, nem is tudtam elképzelni az érzést. Aztán meghalt a nagymamám, az ő temetésén sírtam, azóta is sokszor eszembe jut, nagyon szerettem. Később én is felnőttem, gyerekeim lettek, ma néha ismeretlen emberek sorsa is el tud szomorítani (főleg gyerekeké).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!