Mindjárt jönnek az olyan kommentek, hogy örülj mert x idő után is szeretik egymást, míg mások folyton veszekednek blabla
2019. jún. 29. 16:54
12/23 anonim válasza:
Inkább örülj neki hogy nem félre dugnak
2019. jún. 29. 16:55
13/23 anonim válasza:
Létezik olyan is, hogy ajtó, zár, meg kulcs. Amivel be lehet zárni a szobaajtót, ha otthon van a gyerek.
Te meg ne filózz azon, hogy mit gondolnak rólad. Legfeljebb azt, hogy most már tudod, hogy még mindig szeretik egymást. Szépen megfeledkeztek róla, és majd akkor fog újra eszedbe jutni, ha Te is annyi idős leszel, mint most a szüleid és akkor majd arra gondolsz, hogy bezzeg a szüleim, még ebben a korban is tolták.
2019. jún. 29. 17:01
14/23 A kérdező kommentje:
A szobájukban hangosan ment a tv így nem gondoltam, hogy mást csinálnak ezért nyitottam be, tényleg nem kopogtam. Gondolom nagyon gyorsan akarták elintézni mert le se voltak vetkőzve, szóval rám is tekintettel voltak.
2019. jún. 29. 17:10
15/23 anonim válasza:
11, lehet, hogy létezik zár, szerintem is ki lehet bírni addig, amíg kettesben leszünk, vagy este mindenki nyugiban van már.
Nem vagyok prűd, de nem akartam volna kamaszként, hogy a züleim bezárkózzanak, amikor mi ott vagyunk a fal másik oldalán és pontosan tudjuk, mit cisnálnak.
egyetértek azzal, aki azt mondja, a gyereket is illik tisztelni.
2019. jún. 29. 17:16
16/23 anonim válasza:
Hogy mit gondolnak az attől függ, hogy mit láttál. Milyen pózban voltak ?
2019. jún. 29. 19:04
17/23 anonim válasza:
Hogy csinálták ? :D
2019. jún. 29. 19:46
18/23 anonim válasza:
csak úgy tudhadjuk mit gondolnak, ha leírod mit láttál
2019. jún. 29. 20:29
19/23 anonim válasza:
Az a te problémád 15-ös, ha sajnálod ezt a szüleidtől. Egy családban is lehet mindenkinek privát szférája, a gyerekeknek, és a szülőknek is, és mindenki magára zárhatja az ajtót, ha neki úgy tetszik.
2019. jún. 29. 20:55
20/23 anonim válasza:
Hát szerintem most ők azon gondolkodnak,hogy te mit gondolhatsz róluk,de az is lehet elfelejtették nem is gondolnak semmire és kész csak te vesződsz ezen,minden esetre máskor ilyen helyzetben kopogj,a hangos tv alapból egy jel arra,hogy valamit nem akarják,hogy meghallj,de,ha a zárat nem ismerik akkor nem tudom mit csodálkoznak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!