Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmesélnéd az egyik legszebb...

Elmesélnéd az egyik legszebb és az egyik legrosszabb tapasztalatodat az életben? Szerelem, mindennapok, stb.

Figyelt kérdés
Szeretném tudni kivel mi volt a leg-jobb,rosszabb ami valaha is történt,ha valaki megosztaná hálás lennék.
2010. júl. 9. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Legrosszabb hogy elvesztettem a babám koraszülés miatt:(

Legjobb hogy 2 évvel később született egy fiam akit imádok:)

2010. júl. 9. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy kollégámnak segítettem cégen belül jobb álláshoz jutni!Sok év után találkoztunk véletlenül egy bevásárlóközpontban,akkor ő talált nekem egy jobb állást.

egyszer kártyát vetettem neki és ott volt a halál!3 hónappal később elhunyt.Lassan 10 éve elajándékoztam a kártyám.

2010. júl. 9. 23:44
 13/14 anonim ***** válasza:

A legrosszabb az volt mikor apukám meghalt.Semmi baja nem volt előtte.megbetegedett és egy hét után meghalt. A ballagásom és a születésnapom előtt 1 héttel. Azóta nincs egy jó szülinapom.mindig rettegek tőle. pedig már 7éve volt.

A legjobb amikor a kistesóm megszületett. 3 voltunk már testvérek.nagyobbak. ő meg egy kis ajándék volt akkor :).szegény csak két évig lehetett apummal. :(

2010. júl. 9. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:

"Az egyik legszebb, mikor megismertem a feleségemet.

Az egyik legrosszabb, mikor kiismertem a feleségemet." tudom, nem vicces, de a legjobb komment

2015. nov. 12. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!