Akinek nem jó a kapcsolata a szüleivel, hogy mondtátok el, hogy kisbabátok lesz?
Sziasztok!
A helyzet kissé bonyolult. Nem vagyok fiatal, 30 éves vagyok. Régóta külön élek a szüleimtől, egyetemre másik városba jártam.
Egyetem után hazaköltöztem és dolgoztam.
Kislány korom óta a családi vállalkozás a munkahelyem. Ebből rengeteg a balhé sajnos :( Szóval ez még maximum 1,5 évig áll fenn.
Na most végre sikerült a baba, várandós vagyok, de a család azt sem tudta, hogy akartunk gyereket. Ők úgy tudják sosem lesz, nem szeretném. Ez egészen addig állt is, ameddig meg nem ismertem a párom.
Szülői részről alkoholprobléma is áll fenn. És komoly régebbi sérelmek.
Na most ezek után ez sokkoló hír lesz. Mégis hogyan közöljem, hogy örüljenek és ne nevezzenek idiótának?
Az a helyzet, hogy én nem mondanám el. És amúgy fiatal vagy😊
Amikor én másfél évvel ezelőtt ezt elmondtam, azóta nem hagynak békén minket. Anyu nagyon zaklató természet. Konkrétan feljelentett engem a gyámhivatalban, hogy nem engedjük be. Mondtuk neki mikor jöjjön, mert nem voltunk otthon. Szóval mindennek az ellenkezőjét csinálta. Elegem lett.
A gyámhivatalban kiröhögték.
Ha újra csinálnám nem mondanám meg , hogy babám lesz, mert itt dobálóznak a nagyszülői jogokkal. Én sosem érdekeltem őket igazán, mai napig traumáim vannak. 1 szónak is 100 a vége: sem kapcsolatot nem tartanám,sem pedig a babát nem mondanám el.
Mindig is onnan kaptam. Nélkülem semmire nem menne a cég. Én viszem a modern eszmét és tudást bele, ők pedig a régi tapasztalatot.
A gondok kizárólag pénzügyi természetűek, a munkával senkinek sincs problémája.
Ahogy jellemezted, nem lehet túl intelligens.
Amúgy senkinek nincs köze ahhoz, hogy vállalsz-e gyermeket, csak a párodnak.
Meglepő tudom, de tényleg veszélyesen intelligens emberről van szó. Az, hogy saját magát és a környezetében elő embereket mennyire nem nézi semmibe, ettől független. Az IQ adott csak az érzelmi intelligencia van a béka s$gge alatt.
Teljesen igazad van egyébként, nem kellene aggódnom rajta. Semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!