Párom öccse nem akarja, hogy a barátom nekem bármit is fizessen. Ennyire irigy lenne?
Figyelt kérdés
Boltban ha veszek egy csokit vagy bármit akkor el akarná kérni az árát,ha a párom fizetett, ott számolgatja a kasszánál,hogy akkor kié mennyi.
Azt persze nem tudja,hogy előtte mondjuk amikor nem volt ott én egy másik boltban még többet fizettem a barátomnak. Nem vagyunk közös kasszán, csak butaságnak tartjuk a pontos számolgatást. Irigykedik vagy sajnálja tőlem az öccs?
Barátom csak legyint rá amikor ilyeneket beszél, de engem zavar, ráadásul együtt megyünk egy fesztiválra,akkor meg ott lesz végig velünk. Félek, hogy egész idő alatt csak élősködőnek néz. Azt hozzátenném, hogy nagyjából felesben szoktunk kijönni párommal, én is dolgozom rendesen, nem a pénz érdekel.
2019. jún. 21. 08:04
11/12 anonim válasza:
Mi a kóchengeres retekért pátyolgatjátok az öcsit? Minek mászkál veletek? Nincs élete? Irígy kis pöts.
12/12 anonim válasza:
Biztos bunkó vagyok, de megkérdezném tőle, hogy ő akar-e örökölni a párod után, hogy ennyire számon tartja a pénzét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!