Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vezessem rá őket, hogy a...

Hogy vezessem rá őket, hogy a szobám nem vendégszoba?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok...igen elköltözhetnék..de sajnos most kezdtem el dolgozni és nem tudok jelenleg hová menni. Az egész nyár állandóan, évek óta arról szól, hogy a rokonok nálunk vannak két három hétig az ország másik végéből és automatikusan az én szobámat használják vendégszobaként.

Ez engem nagyon zavar...van egy torpenyulam és egy macskám. A vendégek nem szeretik az állatokat sem, megy a balhé hogy vigyem ki őket ....stb .

Az okés hogy a házban nincs hely. Három szobás a ház, tesóm szobája kicsi, anyáméknál nem férnek el és nekem vagy egy franciaágyam.

Persze, eltűrném , ha nem lenne más megoldás. Unokatesómék, a rokonok másik testvére 50m-re lakik tőlünk és van két üres szobája. De ettől függetlenül itt kell nyomorogni nálam állandóan, vitázva. Én egy kis matracon alszom a földön...egy két napig elviselném, de nem hetekig.

Ráadásul lepakolják a cuccokat a földre( ez nem tudok náluk milyen szokás) akkor meg megy a hiszti hogy macskaszőrös meg megrágja a nyúl, mikor szólva lett nekik direkt, hogy ne tegyék a földre a cuccokat.

Lehetne máshova menni, de nem...óriási balhék vannak belőle minden évben. Nekem 2-3hétig nincs szabad terem és nem vagyok a rokonok szíve csücske sajnos és ők sem az enyémé.

Szerintetek hogy vezessem rá a szülőket és a rokonokat hogy úgy mindenkinek jobb lenne ha a másik testvérnél pakolnának le, hogy ne legyen belőle veszekedés meg félreértés?

2019. jún. 20. 20:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Gyűjts össze az érkezésük előtt jó sok használt macska és nyúl almot, aztán amikor jönnek helyezd el a szobádban.

Te meg cuccolj át az unokatesóhoz.

2019. jún. 21. 09:38
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

Elképesztő, hogy milyen fhaszparaszt szülők vannak:(

Csak egy kérdés: Ha majd öregek lesznek, a rokonokra számíthatnak, vagy Rád, kérdező? Nyilván rád. Ilyenre nem gondolnak?

2019. jún. 21. 10:33
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Şzarasd,pisiltesd a cicát, meg a nyuszit a cuccaik közé.
2019. jún. 21. 13:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A rokonokkal éreztesd, hogy terhedre vannak és nem látod őket szívesen. Pl akkor mi történne, ha legközelebbi alkalommal mikor mennek őket altatnád a földön? Mondd, hogy az a te ágyad, lássák be, hogy nekik ott nincs helyük. Ha maradni akarnak aludjanak a földön. Ezt is úgy kéne bevezetni, hogy amint megérkeznek megmutatod nekik a földön a vackukat, ahová ők kényszerítenek téged. Ha méltatlankodnak, akkor mondd nekik, hogy te is épp úgy utálsz miattuk a földön feküdni. Ha azt kérik, hogy vidd ki az állataidat, akkor kérdezd meg miért? Hiszen ők vannak itthon. Ha utálják az állatokat akkor nem sértődsz meg, ha elmennek. Vagy mondd a szüleidnek, hogy márpedig te befekszel az ágyukba aludni a nyuladdal és a macskáddal, mert a rokonok kitúrtak a szobádból. Végső esetben tényleg az lehet a megoldás, ha lelépsz valahová amíg jönnek. De ez meg olyan felháborító, hogy te menj el miattuk az otthonodból...
2019. jún. 21. 18:01
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már jöttek? Mi volt?
2019. júl. 6. 21:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Azóta elköltöztem :D . Most az öcsémé a szobám de ugyan az megy nála is mint nálam :D . Most ő alszik a földön helyettem :'D
2021. jan. 20. 19:08
 27/27 anonim ***** válasza:

És az öcséd szobája? Hányan jönnek? Ott meg nem férnek mi?

Micsoda egy idióta banda...

2021. jan. 21. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!