Hogy mondjuk el, hogy együtt vagyunk? Leginkább anyáknak szól a kérdés.
Figyelt kérdés
A nevelő apám fiával alakult ki köztünk szerelem mindkettőnk részéről.Ma úgy alakult hogy az első szex is megtörtént itthon, még nem értek haza anyuék.Hogy mondanátok el hogy össze jöttetek?Itt inkább anyu a kérdés mert ő elég régi módi. Én 19 vagyok a fiú 242019. jún. 14. 21:32
1/8 anonim 

válasza:

Hát, szerintem kicsit meredek sztori. Sok sikert! Mondjátok el aztán kész, úgysem lehet ebből sok jót kihozni. Nagyon jó lesz majd együtt lakni vele ha szakítotok.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, 3 hónapja kezdtem el iránta többet érezni.Aztán mindenhova hívott csavarogni és mentem vele.Ő mondta először hogy többet érez stb amire mondtam hogx igen én is de ez nrm jó ötlet stb. Majd erre ma úgy alakult itthon hogy egymásnak estünk.
2019. jún. 14. 21:38
3/8 anonim 

válasza:

Mi a baj?
Miért számít, hogy régi módi?, hisz nem vérszerinti.
4/8 A kérdező kommentje:
De attól még biztos mondaná hogy családtag, hogy néz ez ki stb
2019. jún. 14. 21:41
5/8 anonim 

válasza:

Gyakran adod magad ilyen könnyen?
6/8 Mihago 

válasza:

Mennyi prűd, besavanyodott paraszt van itt! Úristen, dugnak a fiatalok, micsoda fertő!
Hogy mondd meg? A száddal. Hülye kérdés. Mit fognak csinálni, felpofoznak és a szobátokba zavarnak vacsora nélkül? Felnőttek vagytok.
7/8 anonim 

válasza:

A szerelmed is családtag, még is érezhetsz iránta szerelmet. Ő a... senkid fizikálisan. Az h mentálisan családtag, nem számít, barát-barát attitűdből alakult.
Szóval ha azt mondja családtag, hogy néz ki, mond( magadnak is), hogy nem családtag. 777 generációval felfele talán votl egy közös ősötök, de talán velem is 500al. Meg ne nézzétek ki, és akkor sehogy se néz ki.
8/8 anonim 

válasza:

Vegyétek be a szülőket is a partiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!