Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Marvel-filmekben miért van...

A Marvel-filmekben miért van annyi beteljesületlen szerelem? Ti melyik párt szerettétek volna a leginkább hogy együtt maradjanak?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kijelenthető, hogy a Marvel-moziuniverzumban halálra vannak ítélve a romantikus kapcsolatok. Az egyetlen kivétel az Tony Stark és Pepper Potts, de még náluk sem jelenthető ki így a Végjáték előtt hogy happy end lesz. De még ha mégis, akkor is ez inkább a kivétel ami erősíti a szabályt. A másik oldalon meg kudarcba fulladt legalább egy tucat szerelem, hogy csak párat említsek:

*Bruce és Natasha

*Amerika Kapitány és Peggy Carter

*Amerika Kapitány és Sharon Carter (szegény Steve-nek nincs szerencséje a Carterekkel)

*Thor és Jane Foster

*Gamora és Peter Quill

*Wanda és Vízió

*Dr. Strange és Dr. Palmer

*Pókember és az a Liz nevű csaj

És még sorolhatnám. Hol meghal az egyik (vagy mindkét fél), hol az események szedik szét őket, hol simán szakítanak... Miért nem működnek a kapcsolatok ebben az univerzumban? Lehet még olyan pár akik végül összejönnek? Ti kiket látnátok/láttatok volna legszívesebben együtt?

2019. ápr. 20. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Mert a valóságban is így van.

Egyébként Bruce és Natasha még összejöhet, bár kicsi rá az esély. Gamora és Űrlord még tuti, hogy együtt lesznek. Talán Wanda és Vízió is. Strangenek és Dr. Palmernek is van esélye. Pókember pedig nyílván Mj-vel fog összejönni.

2019. ápr. 20. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Bruce és Natasha, meg Vízió és Wanda párosának szurkolok :)

De egyébként szerintem jó, hogy nem a szerelem van a középpontban. Thor és Jane párosának nem igazán örültem, Pókembert nem szeretem így hidegen hagy, kivel jön össze, de valszeg egyértelmű hogy összejön azzal a csajjal

Pepper és Tony a kedvencem :D

2019. ápr. 22. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, hogy a filmek nem mentek el tipikus romantikus film irányba. Valkűrt és Carolt szívesen látnám, Wanda és Vízió is tetszett.
2019. ápr. 24. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"A Marvel-filmekben miért van annyi beteljesületlen szerelem?"

Talán mert jött a Végtelen Háború? Most nem azért, de a felsorolt párok nagy része, nem azért nincs együtt mert nem akartak együtt lenni. A kilenc szerelmesből, kb. két-háromra lehet azt mondani, hogy konkrétan szakítottak. (Amúgy több pár van, mert Scott-ot és Hope-ot /Hangya és Darázs/ kihagytad. A Párducnak is van szerelme. + van még a régi Hangya és Darázs, Odin és Friga, de talán őket nem számolod)

Amúgy a filmek még elég szerelem barátok a képregényekhez képest. A képregényekben alig vannak állandó párok. A Marvel képregények világa egy 60 éve futó never ending történet, kis túlzással már mindenkit összehoztak mindenkivel az írók.

Nekem a kedvenc filmes párjaim:

Tony és Pepper

Gamora és Peter

Scott és Hope

Bár azért, mindnek szurkoltam. Kivéve talán Pókembernek és Liz-nek. Az a kapcsolat eleve halálra volt ítélve. Valamint milyen dolog, hogy Pókember csaja nem MJ? :D

2019. ápr. 24. 02:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedvenc párosom Steve+Natasha <3
2021. febr. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!