Ti ezt normálisnak tartjátok?
Figyelt kérdés
Férjem évek óta külföldön,most épp nagyon messze,ez mindig változó.Ami engem nagyonzavar,hogy eddig hotelban laktak,most pedig házat váltottak nekik,ahol velük él a szakácsnő is.Egy házban,több férfivel.Én ezt nem tudom elfogadni....2019. jún. 11. 07:30
1/8 anonim válasza:
Mi ezen a borzalmas ? Ott a szakácsnő? Valami más szolgaltatásokat is nyújt a főzésen kívül ? Ugyan aki akar megcsal aki meg nem az ugysem fog. Olyan messze van tőled úgysem tudod meg az igazat, hogy mit csinál, azt sem értem mi értelme van ilyen kapcsolatnak.
2/8 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az elsővel. Az nem zavar, hogy kint van, nem éltek normálisan. Az ellen küzdj inkább, hogy ez megszűnjön. Vagy menj ki te is. Tudom, gyerekkel vagy otthon, míg ő gályázik. Előbb a feltételek kellettek volna.
3/8 anonim válasza:
Kinn dolgozik. Milliom egy prostit szerezhet,ha akar. Arról te nem fogsz tudni. Nem a szakácsnő lesz,aki megkettyint.
4/8 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi ertelme az ilyen kapcsolatoknak, de nem ez vt a kerdes. Kerd meg valtson munkat, vagy probald elfogadni. Sokat nem tehetsz.
5/8 anonim válasza:
Ugyan már, nem a szakácsnővel van gondod hanem a férjeddel. Nem bízol benne. Adott rá okot? Mert ha nem akkor nem értem mi bajod.
6/8 anonim válasza:
Hát ne fogadd el. Válj el.
Idióta.
7/8 anonim válasza:
Nyilvan ez a koltseghatekonyabb megoldas. Netan a szakacsnonek is bereljenek egy kulon hazat? Itt nem azzal van a gond, hogy ott lakik, hanem azzal, hogy mennyire nem bizol a ferjedben. Ezen el kellene gondolkodni...
8/8 anonim válasza:
Mi a probléma? A szakácsnő vagy a többi férfi? Ha ilyen vagy, miért nem együtt költöztetek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!