Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezt normálisnak tartjátok?

Ti ezt normálisnak tartjátok?

Figyelt kérdés
Férjem évek óta külföldön,most épp nagyon messze,ez mindig változó.Ami engem nagyonzavar,hogy eddig hotelban laktak,most pedig házat váltottak nekik,ahol velük él a szakácsnő is.Egy házban,több férfivel.Én ezt nem tudom elfogadni....
2019. jún. 11. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen a borzalmas ? Ott a szakácsnő? Valami más szolgaltatásokat is nyújt a főzésen kívül ? Ugyan aki akar megcsal aki meg nem az ugysem fog. Olyan messze van tőled úgysem tudod meg az igazat, hogy mit csinál, azt sem értem mi értelme van ilyen kapcsolatnak.
2019. jún. 11. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek az elsővel. Az nem zavar, hogy kint van, nem éltek normálisan. Az ellen küzdj inkább, hogy ez megszűnjön. Vagy menj ki te is. Tudom, gyerekkel vagy otthon, míg ő gályázik. Előbb a feltételek kellettek volna.
2019. jún. 11. 07:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kinn dolgozik. Milliom egy prostit szerezhet,ha akar. Arról te nem fogsz tudni. Nem a szakácsnő lesz,aki megkettyint.
2019. jún. 11. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sincs semmi ertelme az ilyen kapcsolatoknak, de nem ez vt a kerdes. Kerd meg valtson munkat, vagy probald elfogadni. Sokat nem tehetsz.
2019. jún. 11. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, nem a szakácsnővel van gondod hanem a férjeddel. Nem bízol benne. Adott rá okot? Mert ha nem akkor nem értem mi bajod.
2019. jún. 11. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Hát ne fogadd el. Válj el.

Idióta.

2019. jún. 11. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan ez a koltseghatekonyabb megoldas. Netan a szakacsnonek is bereljenek egy kulon hazat? Itt nem azzal van a gond, hogy ott lakik, hanem azzal, hogy mennyire nem bizol a ferjedben. Ezen el kellene gondolkodni...
2019. jún. 11. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma? A szakácsnő vagy a többi férfi? Ha ilyen vagy, miért nem együtt költöztetek ki?
2019. jún. 11. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!