Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem szülinapját ünnepelni...

Férjem szülinapját ünnepelni vagy sem?

Figyelt kérdés

Férjem télen 40 éves lesz. Már évek óta mondgatjuk, hogy ha 40 éves lesz elutazunk egy nagy nyaralásra pont a születés napjakor csak mi ketten. Ez már le is van foglalva.

DE mondtam neki, hogy akkor nyáron lehetne egy nagy kerti partit csinálni, és tényleg minden családtagot, barátot, kollégát meghívni. Az utobbi években igen sok születésnapon, esküvön és as eseményen voltunk. De nekünk se nagy esküvönk(10 fö volt összesen)se más nagyobb partit nem adtunk(max 1-2 család egy vasárnap délután).

Anyagilak nem is kérdéses, a hely is meglenne.

A férjem meg nem tudja eldönteni. Egyszer azt mondja na jó legyen, aztán meg azt mondja, hogy neki ez nem kell. Egyébként mivel én 6 hónappal késöbb lennék 40 éves így 40+39 szülinapot ünnepelnénk, vagy is mindkettönkét.Mivel az enyém is télen van, így szinte senki nem jön el a szülinapomra, mert karácsony, hideg, betegségek... Már nem is próbálkozom télen a megtartással.

Most viszont köztesen lenne, nyáron, és szuper helyen.

Viszont a férjem állandóan beszól, hogy neki ez nem kell...

Most akkor tényleg vessem el az egészet, vagy nyomjam tovább, hogy igen is én szeretném és illene is végre vissza hívni azt a sok barátunkat, családtagot akik minket mindenhova meghívnak... ?????????

2019. máj. 28. 13:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért javasoljátok a meglepetéspartit, ha teljesen világos, hogy a férj nem akar semmilyen bulit??

Kérdező, halld már meg, amit a férjed mond. Azt mondja, nem akarja. Akkor mégis mi a probléma, az ő szülinapja, nem? Ha nem akarja, ne csinálj bulit. Csinálj jövőre csak magadnak, és kész.

2019. máj. 28. 16:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell valami ünnep ahhoz, hogy meghívjatok embereket? Lehet azt csak úgy is.
2019. máj. 28. 18:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülyeséget még nem is hallottam, hogy fél évvel korábban születésnapot tartani. :DDD Nem csodálom, hogy a férj nem lelkesedik érte. Hogy gondoltad egyáltalán? Visznek ajándékot meg torta is lenne? Elég abszurd. Miért nem lehet egy sima kerti parti, ha már mindenképp vissza akarod adni az eddigi meghívásokat?! Ahhoz indok sem kell. Télen is lehet ünnepelni, pl. egy étteremben.
2019. máj. 28. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most felnőtt létedre ünnepeltetnéd magadat a téli szülinapod helyett nyáron belekeverve a férjedet úgy, hogy ő egyáltalán nem is akarja? Kissé erőltetett. Ilyen ember szülinapjára én se télen, se nyáron nem mennék el.

Ráadásul belekevered az esküvőtöket is. Miért?

Szerintem kapálózol egy kis figyelemért, hogy mekkora király háziasszony, partiarc, mittudjamén mi vagy. Ha így lenne, mennének télen is a szülinapi bulidra.

Mindig ilyen görcsösen csinálod a dolgaidat?

2019. máj. 28. 18:27
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
En a kovetkezot tennem.Szuletesnapjan elutaznek vele csak kettesben,es meglepnem a nyaron egy hatalmas bulival.Jol esne neki az biztos.
2019. máj. 28. 18:55
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Én ősszel születtem. Ráadásul a nemzeti ünnep környékén, amikor mindenki lelép wellnesezni. Azért még eljött eddig mindenki, pedig néha elég tré idő van olyankor! Nem a tanyán lakunk! Gondolom te sem!
2019. máj. 28. 20:39
 27/30 anonim ***** válasza:
65%
Jesszus😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. máj. 28. 21:48
 28/30 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy így belegondolva, szerencsétlen kérdező annyira nem bírja senki a képét, hogy a férje szülinapjakor kell a sajátját is ünnepelnie, hogy bárki megjelenjen a bulin, erre itt is megkapja a magáét :D

Mondjuk ilyen hozzáállással ki csodálkozik :D

2019. máj. 28. 21:51
 29/30 anonim ***** válasza:
79%

Egyszerűen nem igényli ezt a csinnadrattát, ez nem jutott eszedbe?

És Zimbardo nem érti, miért vagyunk ilyen rohadt pesszimisták... Szívem szerint lefordítanék 1-2 ilyen kérdést angolra és elküldeném neki e-mailban, hogy ez bizony a magyar átlagember, így viselkedik a saját szeretteivel. Sajnos, ezt nem csak gyakorin látom így, az a legszomorúbb az egészben.

2019. máj. 29. 01:10
 30/30 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, szülinapot egy nappal előtte SEM tartunk (nálunk legalábbis).
2019. máj. 29. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!