Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem szülinapját ünnepelni...

Férjem szülinapját ünnepelni vagy sem?

Figyelt kérdés

Férjem télen 40 éves lesz. Már évek óta mondgatjuk, hogy ha 40 éves lesz elutazunk egy nagy nyaralásra pont a születés napjakor csak mi ketten. Ez már le is van foglalva.

DE mondtam neki, hogy akkor nyáron lehetne egy nagy kerti partit csinálni, és tényleg minden családtagot, barátot, kollégát meghívni. Az utobbi években igen sok születésnapon, esküvön és as eseményen voltunk. De nekünk se nagy esküvönk(10 fö volt összesen)se más nagyobb partit nem adtunk(max 1-2 család egy vasárnap délután).

Anyagilak nem is kérdéses, a hely is meglenne.

A férjem meg nem tudja eldönteni. Egyszer azt mondja na jó legyen, aztán meg azt mondja, hogy neki ez nem kell. Egyébként mivel én 6 hónappal késöbb lennék 40 éves így 40+39 szülinapot ünnepelnénk, vagy is mindkettönkét.Mivel az enyém is télen van, így szinte senki nem jön el a szülinapomra, mert karácsony, hideg, betegségek... Már nem is próbálkozom télen a megtartással.

Most viszont köztesen lenne, nyáron, és szuper helyen.

Viszont a férjem állandóan beszól, hogy neki ez nem kell...

Most akkor tényleg vessem el az egészet, vagy nyomjam tovább, hogy igen is én szeretném és illene is végre vissza hívni azt a sok barátunkat, családtagot akik minket mindenhova meghívnak... ?????????

2019. máj. 28. 13:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, most akkor kinek a születésnapját akarod megtartani, a férjedét vagy a tiédet? Mert az eleje a férjedről szól de a végén már csak a te születésnapodról írsz....

Egyébként: 'Mivel az enyém is télen van, így szinte senki nem jön el a szülinapomra,...' Szóval a tiédre nem mennek el de férjedére igen?

2019. máj. 28. 14:01
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Én a helyedben leszállnék erről a témáról és szerveznék a születésnapján egy meglepetésbulit.

Hülyeség dupla szülinapot tartani!

Legyen ez az ő nagy napja és ne fél évvel korábban, hanem pont akkor!

Bérelj ki egy éttermet, vagy foglalj le annyi asztalt, beszéld le előre a menüt, zenét, hívd el a barátait, rokonait, akik fontosak neki! Én esetleg csinálnék egy fotó, vagy videóválogatást is az elmúlt évekről, emlékekről, amit közösen végig tudnátok nézni.

A szülinapján pedig megmondod, hogy elviszed egy jó kis étterembe, amikor odaértek, akkor fog meglepődni, hogy mindenki ott van, aki számít.

Amit most csinálsz, az túl mű és túl erőltetett. Főleg, hogy a saját szülinapodat is bele akarod vinni.

Ha engem nyáron ünnepelnének, amikor télen van a szülinapom, valahogy nem érezném azt, hogy ez nekem szól.

2019. máj. 28. 14:13
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
vagy menjetek el télen a szülinapján valami jó kis élményfürdőbe, na oda lehet nyári hangulatot varázsolni! Egy fürdőzéssel, szaunázással, pihenéssel egybekötött buli.
2019. máj. 28. 14:14
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Sima kerti party. Szülinapot nagyon idétlen hónapokkal korábban/később tartani. Plusz a férjed nem is akarja, én nem erőltetném a szülinaposdit.
2019. máj. 28. 15:05
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

Ez így teljesen komolytalan ötlet.

Vagy tartsatok akkor, amikor van, de akkor ugye zárt térben kell, vagy ha nyári sütögetést akartok, akkor tartsatok azt, de ne hívjátok születésnapnak.

2019. máj. 28. 15:09
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

"Férjem télen 40 éves lesz"

"én 6 hónappal késöbb lennék 40 éves"

"enyém is télen van"

Ezek szerint egy másik télen...

2019. máj. 28. 15:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyáron megtartjátok a szilvesztert is, még többen jönnek majd el...
2019. máj. 28. 15:16
 18/30 anonim ***** válasza:
97%

Hát ne haragudj meg, de azzal akarod a férjedre erőltetni az akaratodat, hogy laza fél évvel áthozod a szülinapodat, csak hogy ne tudja megvétózni azt a k. bulit? :D

Én mondjuk baromságnak tartok minden ilyen ünnepet, de úgy tudom, az emberek azt várják a szülinapjuktól, hogy olyankor RÁJUK figyeljenek. Nem lennél olyan kedves, hogy nem veszed el tőle a rivaldafényt? Mi a fenéért nem tartasz egy sima kertipartit vagy egy akármilyen bulit ha ennyire szíved vágya? Agyam eldobom, remélem troll vagy.

2019. máj. 28. 15:30
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kérvényezzed, hogy ezentúl a szülinapod nemzeti ünnep legyen, és rólad nevezzék el a nemzeti vágtát is.
2019. máj. 28. 16:03
 20/30 anonim ***** válasza:
87%
Jaj, de sajnálom a férjedet!
2019. máj. 28. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!