El akarok menni egy találkára egy lánnyal. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Igazábol csak a parkba mennék le találkozni valakivel. Viszont anyuék nem ismerik. Arra gondoltam hogy azt mondom hogy csak lemegyek sétálni mert kemény hetem volt. Vagy lent lesz pár oszt társam és gondoltam lemegyek hozzájuk és körülnézek a parkba. Szerintetek mit mondjak? 16/l2019. máj. 22. 19:26
1/6 anonim válasza:
Hát mond azt, hogy lemész sétálni. Hiszen le is mész sétálni, nem? Hogy ott kivel találkozol, az lehet a véletlen műve is.
2/6 anonim válasza:
Mond azt hogy elmész pokemon go-zni.
3/6 anonim válasza:
Igazából ha csak a parkban beszélgettek, ahhoz 16 évesen szülői engedély nélkül is jogotok van, úgyhogy nyugodtan mondhatod, hogy lemész sétálni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem tedd hozzá, hogy találkozol pár oszt.társaddal. Különben hirtelen kitalálhatnak valami munkát, hogy majd az után mehetsz el, de te ugye fix időpontra kell, hogy odaérjél.
6/6 anonim válasza:
Azt , hogy egy barátnőddel találkozol , vagy évfolyamtárs .. bármi . Miért ne találkozhatnál vele ... vagy a szüleid tudják , hogy a saját nemedhez vonzódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!