Mit csináljak? Velem miért nem törődnek ennyit?
Ma 20:15-ös,Te mégis minek írtál ide,hmm?
Egyébként Őt bizonyára jobban szeretik,Ő a kisebb,akit elkényeztetnek.Igazságtalanok és elvakultak a szüleid,és van egy rossz hírem:ez így is marad,hacsak észre nem veszik magukat.Erre viszont kicsi az esély.
Nem hiszem!!
Soha nem szoktam visszaszólni neki,én csak nyelek.
Tényleg,nem vagyok csavargós,semmi!
Csak annyit tudok mondani hogy mást nem tudsz tenni csak tűrni :s
Probálj ugyanilyen maradni mert ha visszaszolnál biztos rosszabb lene!
Ez nagyon gáz!! Jó h nekem nincs ilyen problémám!
Sztem kérdezd meg finoman de világosan h miért van ez és mond meg h nem érzed azt h egyenlőként kezelnek a testvéreddel!
Ezt így mond meg! ha meg kitérnek meg nem vesznek figyelembe
akkor mond h sose fogsz rájuk számítani v ilyesmit.
Az a lényeg h állj ki az igazadért!:) Sose hagyd h így bánjanak veled és ne próbálj elmenekülni a a problémáid elől fűvel meg egyéb hülyeséggel!!
15/F
ma 20.33
Sztem ez a legrosszab tanács:(
Az igaz h nem kell visszaszólni meg hisztizni de sose szabad csak tűrni!:S Van aki ebbe kattan be, ez készíti ki magát! Ráadásul csöndben tűrni akkor honnan tudják h neked mi a véleményed??
Most ne haragudj, de az ilyen szülőknek nagyon beverném a pofályát!!!!!
Már csomó ilyet olvastam, és már jobban feldühítettek, mint a történet íróját : /
Nem lehet rá lehetőség, h mondjuk a nagymamádéknál lennél?? (feltéve ha még élnek, v tudnak rólad godoskodni, vagy ha jó kapcsoladba vagytok, persze :) )
Mert mondjuk először mondd meg a szüleidnek, ha már ennyire nem törődnek veled - már pedig ez így van - akkor te elmész a nagyidékhoz...
És ha tényleg ennyire nem érdekled őket, és a nagyidékis beleeggyeztek, menj el hozzájuk...
És fel a fejjel!!! :)
Kis idő múlva minden percet bánni fognak amit nem töltöttek veled!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem segítettem, és bocsi, h kicsit hosszúra sikerült! :)
Igen,énis azt tervezem hogy leérettségizek,elmegyek egy céghez,és teszek félre pénzt,aztán agyő!!
Ott aztán nem szólhatnak bele semmibe.
Pénzügyes leszek,az meg elég jól keres,számviteli ügyintéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!