Miért utálnak a barátom nagyszülei?
Szia
Engem is érdekelne, hogy barátod apukája mit szólt.
Egyébiránt mindent jól csináltál, ne okold magad egy percig sem!
Szerintem lehet, hogy féltékeny lett a nagymama. Nyilván azért is kezdett önigazolásba és előzött meg téged a bundáskenyérrel.
Ahogy a neved is mutatja, tündéri kiscsaj lehetsz ne törődj azzal, hogy ők ilyen utálatos emberek. Az ő szegénységi bizonyítványukat mutatja, hogy nem képesek veled normálisan viselkedni.
Te 16 évesen érettebben kezelted a helyzetet, mint ők.
Ha nem a féltékenység az ok akkor lehet, hogy simán egy besavanyodott öregasszonnyal van dolgod, aki mindig azt nézi mi be tudna belekötni. Van egy pár ilyen...
Lehet, hogy pl. a külsőd sem tetszik neki és ő ezt így kezeli.
Habár ha a bundás kenyérrel kezdődött az ügy vagy akkor teljesedett ki igazán akkor szerintem az lehet a háttérben, hogy féltékeny amiért téged szeret és dicsér az unokája. Vagy eddig ő nem törődött velük eleget és most akarja hirtelen bepótolni, nehogy te kerülj jobb helyzetbe.
Röviden hisztis p.csa az a nő. :P
Szerintem jobb, hogy ezt mondja mintha azt mondaná a pasim. A szerelmem szóba nem nagyon lehet belekötni, úgy értem a nagyszülőknek sem.
Mondjuk ha nyálaskodva használja valaki félpercenként akkor engem is irritálna.
De kérdező, szerintem már tudod az okot.
Ők ilyenek, ennyi. Azt írod az anyukáját is utálják a szerelmednek. Vannak ilyen családok. Pl. nálunk is utálták sokáig anyukámat apai nagyszüleim. Hogy miért? Konkrétan senki sem tudja...
Hagyd a fenébe, ne törődj velük. Max máskor nem mentek együtt nyaralni, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!