Hogyan viselkedjek vele a mindennapokban?
A férjemnek szeretője van. Ezt a tényt a nő fia jelentette be nekem és elmondott mindent.
A baj, hogy együtt lakunk az ő házában. Én se elválni, se elmenni nem fogok. Maradok a fészkemben, amit 15 év óta bőven kiérdemeltem. De hogyan viselkedjek vele? Többnyire hányingerem van tőle mióta tudom, hogy négy napot viháncolt a nővel egy hotelban. Azóta is tart a l'amour. Hetvenkét éves.És... pszichopata...
Hát, hallod, ne haragudj, de ezek alapján te sem vagy százas.
Tudtommal nem kell a beleegyezésed a váláshoz, és akkor mehetsz is a “kiérdemelt fészkedből”.
Eddig szexeltetek? Mert ha ezt megvontad tőle, akkor sajnos máshol kellett kielégitenie a szükségletét..
Amúgy meg, ha annyira ragaszkodsz a fészkedhez, akkor tégy úgy mint aki mit sem sejt. Ha cirkuszolsz vagy undokoskodsz, akkor sanszos, hogy repülsz a fészekből mint a madár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!