Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott mesélni a párod az...

Szokott mesélni a párod az exeiről illetve egyéb kalandjairól?

Figyelt kérdés

Engem zavar, hogy azt ecseteli, hogy na ez a nő i megvolt neki, meg az is. Tudom, hogy hűséges, de én sem kötöm az orra alá, hány pasival voltam eddig, és kikkel.

És itt most nem a hosszú kapcsolatokra gondolok, mert természetes, hogy arról mesél vagy mesélek, ha érdekli.

2010. júl. 6. 14:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A párkapcsolatairól tudok. De hogy kinek az ágyában volt, vagy ő kit cipelt az ágyába egy-két alkalommal, azt nem.
2010. júl. 6. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egészséges dolog előző kapcsolatokról mesélni egymásnak. Hiába lezárt dolog, akkor is rosszul esik a másiknak. Ezt ésszel fel kellene fogni, és tiszteletben tartani a másik érzéseit, nem belegázolni a lelkivilágába. Volt egy párom, aki sokszor kérdezgetett az előző kapcsolatom apró részleteiről is. Még úgy sem meséltem neki róla. Persze ő szemrebbenés nélkül dicsérte az ő előzőjét :-) Neked volt előző párod? Te is mesélj róla szépeket, hátha leesik a párodnak hogy ez milyen érzés.
2010. júl. 6. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is élvezi, hogy ez neked nem esik jól, tapintatlanság és bunkóság is. Vagy csináld vele ugyanezt, vagy közöld, hogy fejezze be.

A volt barátnőm olyan intim részleteket is elmesélt néha, hogy zavart, kértem, ne mondja el. Utána meg ha érdekelt valami, a fejemhez vágta, hogy azt mondtam, nem érdekelnek az exek, ezért nem mondja el.

Az is jó volt, mikor hozzám nem nyúlt hetek óta, aztán előadta hogy az exe hol és hogyan vetette rá magát.

2010. júl. 6. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem soha egy párom sem ecsetelte régebbi kapcsolatait, sem szexuális élményeit és én sem nekik az enyémet.

Szerintem ez így normális, ugyanis pl. engem baromira nem érdekel elötte ő kihez hogy állt, és milyeneket keféltek, és a páromat sem ez érdekli, hanem az, hogy kettőnk közt mi van.

Kifejezett sértésnek venném pl, konkrétan azt, ha előző szexuális dolgairól, beszámolgatna, vagy szólna, hogy hopp az a nő is meg volt.

2010. júl. 6. 15:10
 15/22 A kérdező kommentje:
Mikor én elmondtam a véleményem erről, neki állt feljebb.
2010. júl. 6. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia kérdező,

nekem is volt egy barátom (szerencsére csak volt), aki szintén mindig felhozta, kikkel volt, meg melyik nő volt meg neki, és amikor én mondtam neki, hogy engem nagyon zavar, nem azért mert azt hinném, hogy nem hűséges, hanem mert az én intim érzéseimet sérti, amit iránta érzek... mintha ezzel beleköpne a mi külön intim szféránkba, hogy arról beszél, kikkel dugott stb.

És nem értette meg. Most így visszagondolva nagyon egoista, kisebbségi komplexusos csávó volt, és állandóan maga előtt akarta bizonyítani, hogy mekkora király is ő... valami nem volt vele rendben. (Hála Istennek, már rég nem vagyok vele együtt)

2010. júl. 6. 15:58
 17/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az én páromnak is hasonló problémája van.
2010. júl. 6. 16:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Valószínű. Meg a mostani barátomból kiindulva - ő nagyon kiegyensúlyozott meg rendben van önmagával, és ő még SOHA nem hozta fel a volt barátnőit, maximum engem dicsérve (volt csajaival nem tudott ilyen jókat beszélgetni stb.) Szóval ennek a dicsekvésnek köze lehet valami komplexushoz.
2010. júl. 6. 16:06
 19/22 A kérdező kommentje:
És mit tegyek vele?
2010. júl. 6. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert amikor szóltál neki, akkor is neki állt feljebb... nálam úgy lett vége, hogy ezen kívül voltak más jelei is annak, hogy egoista, tapintatlan, és ezért szakítottam vele.

De ha te szereted, akkor mondd meg neki, hogy ha ő is szeret téged, akkor tekintettel van arra, hogy ez neked rosszul esik. Ha erre is értetlenül reagál, akkor szerintem nem is szeret igazán...

2010. júl. 6. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!