Szokott mesélni a párod az exeiről illetve egyéb kalandjairól?
Engem zavar, hogy azt ecseteli, hogy na ez a nő i megvolt neki, meg az is. Tudom, hogy hűséges, de én sem kötöm az orra alá, hány pasival voltam eddig, és kikkel.
És itt most nem a hosszú kapcsolatokra gondolok, mert természetes, hogy arról mesél vagy mesélek, ha érdekli.
Nekem megmutatta, hogy melyik nőt d*gta. Igaz, hogy évekkel ezelőtt volt, de akkor is rosszul esett.
Egyből az jutott eszembe, hogyha ilyen jó nő is megvolt neki, mi a fenét akar tőlem?!
egy felnőtt kapcsolatban általában mindkét fél tudja ki-kivel volt anno együtt..
mi van akkor?
az a múlt. az is az életed része..de ssoe szoktunk nekiállni erről meg arról.. az egy lezárt rész, hiszen az a múlt.. ha nagyon mozgatja az aki régen megvolt, akkor picit legyél gyanús vele, hacsak nem ugratni akar vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!