Hogyan győzzem meg anyáékat, hogy külön szobát szeretnék?
Sok esetben ez kényszermegoldás, nem ész kérdése a közös szoba.
Én is ugyanígy laktam a tesómmal, mert csak egy két szobás albérletet tudtunk bérelni. Az én anyukám is térelválasztóval peóbálta orvosolni a dolgot.
Az én anyámat sosem sikerült erről meggyőzni, így az öcsémmel egy szobában nőttünk föl.
Sokszor utáltuk, de ez jutott.
Ha egy szobában kéne laknom a testvéremmel, rövid időn belül zártosztályra kerülnék.
Amióta nem vagyok egyke (5-6 éves korom óta), külön szobában, sőt külön emeleten lakunk külön fürdőszobával.
Tudom, talán pont ezért vagyok ennyire elszigetelt és antiszociális, de engem már késő “betörni”, mert azóta felnőtt ember vagyok.
Te is már majdnem 18 vagy, és szükséged lenne egy kis intimszférára az öcséd ellen, amit teljes mértékben megértek.
Mondd el nekik, hogy így neked sokkal nehezebb tanulni, fontos dolgokra készülni, ha az öcséd állandóan bömbölteri a zenét a közös szobátokban.
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne felhúzni egy falat a két rész közé, és így senki nem zavarná egymást. Bármilyen kicsi lenne így a szoba, csak neked lesz jobb úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!