Minek vesznek/adnak a gyereknek pénzt autóra, mikor ez által csak még jobban elkényelmesedik?
Sok ilyet láttam már, de manapság egyre többet.
Saját pénzét elveri egy forintot nem képes a pénztárcájában tartani, kezdetben otthon döglik egyik munkahely sem elég jó neki, de a pénzt azt szívesen költi.
Hazajön külföldről a nagy mosogatásból, és bőgeti a Hondáját... meg fél évente cseréli a csajait.
Én ennyi idősen, a pénzt adtam haza, meg a fél házát megcsináltattam a szüleimnek és nem szórtam el hülyeségekre.
De ettől a sráctól megkaptam, hogy ez nem élet és miért nem magadra költöd a pénzt.
Komolyan milyen emberek vannak itt?! Undorító, ez az egy szó jut eszembe. Miért fáj az nektek, ha az ember segít a saját gyerekének??! A hozzászólásotokból lerí, hogy ti aztán ha beledöglenétek sem segítenétek, mert hát nehogymá’.
Manapság marhára nehéz egyedül elindulni az életben, miért akkora tragédia, ha valaki segíteni próbál a gyerekének?!
Na itthon aztán mosogathatna,a hondáig nehezen jutna el.
Miértne vegyem meg neki?
A mosogatásból eltartja!
Vagy keres szebbet,jobban fizetőt.
A kocsi kitágitotta a lehetősegeit.
Az enyémet is tágithatta volna,ha kapok...
#14-es kevesen tanítják meg "halászni" a gyerekeiket
Inkább túlféltik, burokba zárják, felnőttként meg hatalmas hátrányból indulnak az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!