Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok, hogyan változza...

Gonosz vagyok, hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
van bennem valamiféle belülről fakadó rosszindulat, régen kedves voltam amivel sokan vissza is éltek sokan átvertek, elég rossz élményeim vannak, és észrevettem magamon, hogy az évek alatt gonosszá váltam, de ez már kb belém épült, hiába vagyok kedves a barátaimmal, a koldusokkal stb, akkor is érzem magamban ezt, és nem tudom eltüntetni, én nem akarok gonosz lenni
2010. júl. 5. 15:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
igen , azt hiszem igazad van...remélem ezen az idő múltával és nagy odafigyeléssel sikerül javítanom, annyi csodálatos ember van körülöttem, és mindegyikük boldogabb mint a magamfajták.
2010. júl. 5. 18:55
 22/27 anonim ***** válasza:

Ezen csak te tudsz változtatni, és csak akkor, ha AKAROD.

Merthogy önuralom kell hozzá és sok-sok gyakorlás.

Igen, lehet gyakorolni is a kedvességet, aztán rákapsz majd az ízére, és beépül az életedbe.

Például vedd sorra az ismerőseidet, és próbáld meg bennük keresni a jó tulajdonságokat. Nem szeretni kell őket, hanem tisztelni, az már egy lépés.

Utálod a főnököd? Igen, egy bunkó flegma állat, viszont el kell ismerni, hogy remekül tudja irányítani a céget.

Idegesít a nagymamád? Akkor ne ordibálj, csak kedvesen mondd meg neki, hogy "Mama, vigyázz, számolom hányszor mondod el ugyanazt, és ha 6 millióhoz érsz, akkor elvisz az ördög" Üsd el poénnal az idegesítő dolgokat.

2010. júl. 5. 19:37
 23/27 anonim ***** válasza:

ez nem gonoszság hanem logika, és mellesleg jobb mintha naív lennél és mindenki kihasználna...sajnálom, hogy fel kell világosítsalak: de aki nem gonosz azt eltapossák, tehát örülj neki hogy gonosz vagy

bár nem vagy az, csak keserű és fáradt, és ezt jobb ha elhiszed, mert én észreveszem ki a gonosz, és te még a legjobb indulattal is csak 3-as vagy a 10-es gonoszságlistán -.-"

2010. júl. 5. 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:
hát jó neked, h te megtudtál változni! Én világéletemben az az ember voltam, aki mindig csak ad persze engem meg leszartak! Engem is kihasználtak ám, de hányszor meg se tudom már neked mondani, becsaptak átvertek és hiába fogadtam meg utána, h óvatosabb leszek mindig belestem ugyanabba a hibába! Egyszerűen nem tudok változni ha valaki közeledik felém nem merül fel bennem, h ki akar használni még akkor sem ha már nyilvánvaló jelek is vannak és a legvégén szoktam koppanni egy nagyot! Igazából csak azért írtam, h örülök vannak akik legalább tanulnak a hibáikból! Egyébként meg szerintem nem vagy gonosz csupán gyanakvóbb lettél több benned a félelem emiatt stb! most itt lehet mindenki hülyének fog nézni, de nekem a vallás sokat segít mert hiszem Istenben és bár nem járok templomba sokat segít az, h tudom érzem van aki majd segít rajtam!
2010. júl. 5. 21:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
eygetértek az Istenes résszel igy igaz...
2010. júl. 6. 01:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozzál Istenhez, bánd meg őszintén amit tettél és kérj erőt a változáshoz és próbálj felülemelkedni a régi éneden. Nem kell vallássá válnod, egyszerűn csak törekedj jobb lenni a jövőben.
2010. júl. 6. 10:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Hallgass a lelkiismeretedre!
2010. júl. 6. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!