Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok, hogyan változza...

Gonosz vagyok, hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
van bennem valamiféle belülről fakadó rosszindulat, régen kedves voltam amivel sokan vissza is éltek sokan átvertek, elég rossz élményeim vannak, és észrevettem magamon, hogy az évek alatt gonosszá váltam, de ez már kb belém épült, hiába vagyok kedves a barátaimmal, a koldusokkal stb, akkor is érzem magamban ezt, és nem tudom eltüntetni, én nem akarok gonosz lenni
2010. júl. 5. 15:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok pedig megszeretnék változni....nem voltam ilyen a körülöttem lévő emberek tettek ilyenné...a sok gonoszság hogy kiközösitettek nem birtak és egyszerüen ez bennem van ettől lettem sztem iylen belülröl...és nagyon nehéz változni és néha gondolodok rajta h akarom ezt én vagy érdekel e egyáltalán negem másokk véleméyne amikor nem voltok joguk nem szeretni akkor ezt ették és most már az uj embereknek az életemben van okuk mer t most már iylen lettem...:S:'(
2010. júl. 5. 17:26
 12/27 anonim ***** válasza:
és pont ugyaolyan dolgokban mint te....17 L
2010. júl. 5. 17:27
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gonosz vagy te,hanem megkeseredett......sajnos.
2010. júl. 5. 17:38
 14/27 anonim ***** válasza:
44%
Mindig is egy ilyen gonosz csajra vágytam, akivel együtt a világ urai lehetünk :)
2010. júl. 5. 17:42
 15/27 anonim ***** válasza:
Aki képes elgondolkodni a saját hibáin,az nem gonosz,semmi esetre sem.Szerintem Te még idejében észrevetted,hogy hajlasz efelé,tehát alapvetően jó ember vagy.Persze vannak dolgaid,amelyekben változnod kell,de ettől függetlenül kevés ember képes arra,hogy tisztán lássa kívülről önmagát,és ez jó!
2010. júl. 5. 18:09
 16/27 A kérdező kommentje:
:)))
2010. júl. 5. 18:10
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aranyos csaj lehetsz.:)
2010. júl. 5. 18:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gonoszság. Egyszerűen csak ilyen a természeted.
2010. júl. 5. 18:32
 19/27 A kérdező kommentje:
de nem volt ilyen:S
2010. júl. 5. 18:35
 20/27 anonim ***** válasza:
Erre tényleg csak azt lehet írni,hogy ez inkább keserűség,besavanyodottság.
2010. júl. 5. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!