Bernadettek, szeretitek a nevetek?
Volt aki a becenevem miatt fiúnak nézett (Berni). Képzelheted milyen jól esett. De ettől függetlenül tetszik mert kezd a mai világban egy kissé egyedi lenni :D
Na meg már megszoktam és talállóbat nem tudnék keresni magamnak ami illik hozzám.
Kérdező, ha neked nem tetszik, akkor válasszatok másik nevet, ami mindkettőtöknek legalább elfogadható.
Írjatok listákat, ozt huzigáljátok ki, ami nevet nem szeretnétek; mondjuk írjatok, egy 20-25 neves listát mind a ketten, és akkor majd egyeztettek. Egyébként én nem vagyok se Bernadett, se Bettina, se Odett; de az Odett pl az lágyabb, hátha az neked is tetszik, tehát pl tudnám javasolni. De egyébként szerintem szép a Bernadett név; a Bettina nem tetszik, az Odett tetszik még.
Én meg Bettina vagyok és imádom a nevem, egyedi, különleges, nőies hangzású :) Tinának becéznek, Bettynek egyedül a családom hív.
Meg kell azonban jegyeznem, hogy a mai világban sajnos a Bettinákat is mindenki lebernadettezi, ezt én a saját bőrömön tapasztalom is, ugyanis akárkinek bemutatkozom, végül mindig a Bernadettnél kötünk ki, hogy ez a nevem... Őszintén megmondom, rühellem ezt a nevet, pedig van Bernadett nevű barátnőm és őt imádom! Tehát nem azért utálom mert egy bizonyos személy okot adott volna rá, hanem egyszerűen a hangzása valami borzalmas, fiús, nőietlen, trampli... sajnos ilyen asszociációk jutnak róla eszembe és senkit nem akarok most ezzel megbantani, erről nem tehetek!
A Bettina sokkal lágyabb, finomabb, nem olyan kemény hangzású és Tina becézéssel meg egyenesen gyönyörűnek, elegánsnak, nőiesnek találom. Én mindenképpen javasolnám Nektek a Bettinát, hogy számításba vegyétek, a jelentése is sokkal szebb, mint a másiké: Isten a tökéletesség számomra! :)- ezt jelenti.
Végül nagyon nagy gratuláció a kislányodhoz, jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!