Megismerkedtem egy roma fiúval, félek mit fog szólni a családom, mit tegyek?
Egyetemen megismerkedtem egy roma fiúval, említettem már a családban, hogy van valakim, csak azt felejtettem még elmondani, hogy roma származású. Mondták, hogy most már szívesen megismernék, az egyik hétvégén a családi grillezésre hívjam meg. Félek, hogy nem fogják elfogadni őt, és az nekem nagyon rosszul esne, mert mi szeretjük egymást. Talán még a szüleim lennének a nyitottabbak rá, de a nagyszülőket ismerve, ők borzasztó előítéletesek. A fiú egyébként egyszerű családból jött, de a szülei dolgoznak, anyja ápolónő, apja karbantartó egy cégnél, de nem kiabálósak, nem bűnözők, nagyon rendes emberek, én úgy ismertem meg őket.
L/23
Uuristen.. Ha normalis es szereted nem mind1?? Milyen egy rasszista vilagban elunk, itt a legtobb kommentol hanynom kell. :(
F24 - Feherboru felcigany, akirol ranezesre meg se mondanad hogy az, de buszken szid meg masokat is ha elotte egy gyanutlan tarsasag a ciganyokat szidalmazza... (milyen kur*a gyakori :( )
Inteligens, becsületes roma származású embereket szinte mindenki elfogad, még a közvetlen családját is, ha ők is rendesek.
De ha párkapcsolat, családalapítás kerül sorra akkor már korlátozódik az elfogadottság, mert akkor a közvetlen felmenők mellé, társulnak a testvérek, nagybácsik, unokatestvérek stb, akik lehetnek trógerek is, de hát ők is a család hoz tartoznak, a roma gyerek nem fogja kitagadni a rokonait , szóval a szülők emiatt tartanak a roma származású "barátoktól", mert jár hozzájuk a pereputty is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!