Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat betegeskednek a szüleid...

Sokat betegeskednek a szüleid vagy egészségesek?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 08:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egészségesek, de apukám hipochonder, így mégis folyton beképzel magának valami kórt.
2019. ápr. 12. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Apukám régebben pajzsmirigy probléma miatt nagyon vékony volt, így sokat volt megfázva pl. Évekig küszködött, amíg legalább 70 kilóra felszenvedte magát (177 cm magas), azóta jobban van, de nagyon figyelnie kell magára. 59 éves.

Anyukám most tölti az 55-öt, nagyon fiatalos, simán elmenne 40-nek. Kicsit duci, mert szeret enni, de ettől függetlenül jól érzi magát a bőrében, 2-3 évente ha influenzás.

2019. ápr. 12. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Apukám 51 lesz 3 nap múlva. Egy kis frontérzékenységen kívül semmi baja. Bő 10 éve volt utoljára influenzás.

Anyukám 48 éves, pár havonta kicsit meghül 2-3 napra, de ezen kívül ő is egészséges.

2019. ápr. 12. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Anyunak tavaly kivették a méhét, és a műtét után még hónapokkal sem tud rendbe jönni, gyenge a szerevzete, hullik a haja, és szerintem kicsit depressziós is. Apumról keveset tudok,legutóbbi tudomásom szerint a szakmája miatt már odavannak az ízületei, de ezen kívül nem szokott panaszkodni.
2019. ápr. 12. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:

60 evesek mindketten, lathatolag jol vannak. Nem isznak, nem dohanyoznak, sokat dolgoznak a haz korul is. Anyam mar nyugdijaztathatta magat, de ugyanugy dolgozik tovabb a nyugdij mellett a munkahelyen. Ot jobban feltem, mert az o apukaja korabban meghalt, anyukaja meg eleg rossz allapotban elte meg a nyolcvanadik evet.

Apukam csaladja viszont eleg hosszu eletu, ismertem az osszes dedszulomet, ok 90 felett haltak meg. Nagypapam is egy baleset miatt ment el, pedig meg nagyon aktiv volt 80 felett is.

Persze mostanaban napi szinten eszembe jut hogy azert oregszenek, es egyszer sajnos elveszitem oket :(

2019. ápr. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!