Meghuztak nyelvvizsgan. Hogy tudassam kimeletesen szuleimmel?
...ehhez azt tenném hozzá, hogy gyanús módon én is egy ponton buktam el a felsőfokún, pedig végigdumáltam az egészet. Sokmindenkivel beszélgettem azóta, és - micsoda meglepetés - szinte MINDEGYIKŐJÜK egy pontocskával csúszott le, pont a szóbeli részén. Unokatestvéremet írásbelin is megpróbálták lehúzni, tíz pontot elfelejtettek hozzáadni a pontjaihoz... Nyilván neki meg a szóbelijébe nem tudtak belekötni, ő abból volt jó, írásban meg már kevésbé. Azért megpróbálták.
... és mindig csak EGY ponttal, hogy azt mondhasd: "jó, csak egy pont, legközelebb biztos sikerül" - és elmész legközelebb is, és befizeted azt a rohadt pénzt. Hogy dögölnének meg. A továbbtanulásom múlott volna azon a kib*szott ponton, de ezeket az aljas görényeket csak a pénz érdekli. Rohadjon meg mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!