Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nagyon elegem van.!

Mit tehetnék? Nagyon elegem van.!

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány...

anyum mostanság kezdett el dolgozni... határban, hogy keressen egy kis + pénzt, mert apum (rendőr) alig ad haza pénzt, meg hazudgál, meg dugdossa a pénzt előlünk...

sajnos anyum allergiás lett a kukorica pollenjére... és bedagadt a szája meg a keze... minden nap 5kor kel, és egész csak 16-17 körül ér haza...

addig apuval vagyok itthon, ha ő épp nem dolgozik...

sajnos sokat iszik... és anyum már az előtt sírt is, mert elege van, már nem bírja ezt az egészet... és énsem...

meg apu fenyegetőzik hogy majd ő elválik anyumtól...

nemmintha sokat elérne vele...

:'''(((...

2010. júl. 4. 21:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

és ma is ivott... anyut meg nem birta igy elvinni az orvoshoz hogy kapjon valami orvosságot...

anyunak nincs autóra engedélye...

igy nemrég ment el motorral... pedig hajnalban kell neki kelni...

mert ha egy napot is kihagy, akkor kész... nincs többet neki ott munka... :(((

2010. júl. 4. 21:10
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Apad egy rakas fos!Te probalj minden haztartasi munkat megcsinalni.Esetleg vmi diakmelo,hogy kirakhassatok azt a kocsog disznot.Anyagilag konnyebb lenne ha tudnal vmi diakmelot csinalni.
2010. júl. 4. 21:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Szép apukád van,mit ne mondjak.És még az ilyen trógerek akarják itt a rendet őrizni,fúúúújjjjjjjjj.....
2010. júl. 4. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Menj el anyád helyett a kukoricásba. Én is azt csináltam 15évesen, címereztünk meg ilyenek és jó buli volt, meg még jobb pénz.
2010. júl. 4. 21:20
 5/17 A kérdező kommentje:

ne bántsátok... :(((

amúgy nagyon rendes ember!!!! nem ismeritek...

én nem birok melózni...

2010. júl. 4. 21:22
 6/17 A kérdező kommentje:
nálunk nincs diákmunka...
2010. júl. 4. 21:22
 7/17 A kérdező kommentje:
meg munkaidőben (hálaistennek) nem iszik... kül már kirúgták vna
2010. júl. 4. 21:25
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne tragédia, ha a szüleid elválnának...

A kukoricásba meg te is elmehetsz anyukád helyett, vagy már 15 éves, szülői engedéllyel dolgozhatsz hetente 20 órát.

2010. júl. 4. 21:25
 9/17 A kérdező kommentje:

hát... azért valamennyire igen...

de akkor nem lenne hol laknunk...

na de mind1...

2010. júl. 4. 21:28
 10/17 Levendula05 ***** válasza:
88%

Nagyon rendesen ember ?? Igaz, hogy csak a pénzt tőletek issza el, és inkább vállalna szabadidejében plusz melót (sok rendőr és tűzoltó csinálj, hogy szabadnapokon más munkát vállal).

Szóval ne védd, mert ez nem normális dolog, és nem normális élet, hogy amíg édesanyád a kukoricásban robotol addig apád vedel.

Az ilyet el kell hajtani a .... Rossz a csonka család, de nem rosszabb egy ilyen élettől!!

2010. júl. 4. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!