Miért nem érdeklek senkit sem? Miért vagyok mindenki szemében csak egy rongy?
Kérdésedben a válasz:
Mert csak egy rongy vagy - szerinted. És amit gondolsz, ahogy érzel, azzá válsz.
Egy ronggyal pedig csakis rongyként bánnak.
Amíg a gondolkodásmódodat nem változtatod meg, addig csodára ne számíts.
Hasonló a hasonlót vonzza.
Amint megtanulsz egyedül is boldog lenni, nem görcsösen keresni az igazit, önbecsülést szerezni és önzetlenül adni, nem elvárni, de bízni és főleg hinni, azonnal változás fog beállni az életedben.
Ha erre nem vagy hajlandó, hanem csak a negatív légkört, sírást, panaszkodást gerjeszted, addig negatív dolgokat is fogsz megtapasztalni magad körül.
Ez az élet törvénye.
Lehet nem figyelmen kívül hagyni, de akkor is így működik - ez személyes tapasztalatom.
Voltam én is egyedül, sírtam, panaszkodtam stb - nem segített, a világ nem változott és semmi sem lett jobb.
Aztán gondolkodásmódot/viselkedésmódot váltottam és nahát, megváltozott a világ is.
A megoldás ott van, ahol a probléma: benned.
Semmi köze nincs a sportos külsőhöz.
Belül kell rendet csinálni, mert a lelki deformitásokon az anyagi, materiális dolgok nem tudnak segíteni, de még ha maga Szent Péter lenne a párod, akkor sem lennél boldog.
Egy jó társhoz előbb magadnak is jó társsá kell válnod és hát egy normális férfi sem szívesen venne feleségül egy rongyot.
Válj nővé, mosolyogj, élvezd azt, ami megadatott, hozd ki magadból a legjobbat és akkor a normálisabb pasik is észre fognak venni. Ne csak a külsődre figyelj, hanem a belső kisugárzásodra, mert az sokkal fontosabb!
Lehetsz akármilyen szép, sportos, ha belül üres vagy, ha a gondolataid negatívak, az mind átjön és tudat alatt is elkerülnek mások.
Na, hát ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!