Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak a férjeiteknek olyan...

Vannak a férjeiteknek olyan jó szokásai, amiért épp őt választottátok? Hm?

Figyelt kérdés
:):):)
2010. júl. 4. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tud "duruzsolni", főleg telefonban. Ha valahonnan megjövök /pld. most külföldről/ olyan ragyogássdal röpül felém, mint egyik utastársam férje sem. Lenyűgöző a rajongása.
2010. júl. 4. 07:44
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Hallottam egy közmondást:Aki a legjobban dicséri a férjét, az lesz a leghamarabb elvált asszony...:)
2010. júl. 4. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

ez neked közmondás?

sok lúd disznót győz, na ez közmondás!

2010. júl. 4. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
A másodiknak! Miért gonoszkodsz? A kérdésre válaszoltam. A házasságom kiválóan működik, a válás soha szóba sem jöhet. Így legfeljebb özvegy lehetnék, de remélem nem így lesz, mert én vagyok az idősebb.
2010. júl. 4. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem... miért őt választottam? (9 éve vagyunk együtt, 2 éve vagyunk házasok) Ő A legjobb barátom. A lelki társam. A szerelmem. A legjobb szerető. A gyermekem apja. Mind csupa nagybetűvel, mert mindenben tökéletes! Jobb férjetnehezen tudnéjk magamnak elképzelni. Mindig mindent megold. Mindenben számíthatok rá. Pedig nehéz időket élünk meg, mert építkezünk. Imádom!
2010. júl. 4. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok van, de egy pillanat különösen megragadott, még a kapcsolatunk elején:

Egy csöves fetrengett az aluljáró közepén. Mindenki fintorogva átlépte, az én férjem odament, felsegítette, és megkérdezte, jól érzi-e magát.

2010. júl. 4. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Már jó régen volt, de nagyon kedvesen udvarolt, mindig mosolygott, optimistának tűnt.

Imádta az állatokat, szeretett utazni.

Más közös nincs is bennünk, csak ennyi, úgy tudom, hogy eddig hűséges volt.

Több mint egy évtizedes ismerettség után már a hiányosságok jobban látszanak, a munkánk és a hobbynk teljesen más.

2010. júl. 4. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem szerelem volt első látásra,hogy megláttam őt.Apját ismertem,de őt sose láttam.A könnyed mosolya,optimista hozzáállása és kedvessége...egyből megfogott.Mindenhez ért,még a nők dolgait is jobban tudja néha nálam :)4 éve vagyunk együtt és fél éve van egy lányunk.Azóta csak jobban figyel rám.Valentin napot,szülinapot,névnapot és az évfordulót sem felejtette el és annyi virágot kaptam tőle...előtte ezek sose jutottak eszébe.Egyszerűen imádom!
2010. júl. 4. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A párom nagyon intelligens és hatalmas tudással rendelkezik, ami már önmagában is lenyűgöző, de ami a legjobb, hogy meg tudja osztani mással, úgy, hogy élvezet hallgatni.

Például nem egyszer volt, hogy múzeumban nekem magyarázott, és a végére kisebb tömeg szegődött mellém.

Csak az a baj, hogy csúnyán elrontottam és lehet, hogy vége... :(

2010. júl. 4. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

az én párom pedig a megjelenésével hatalmas biztonságérzést kelt bennem, lehengerel, éjjel nappal kívánom

az életben olyan talpraesett, hogy maximálisan felnézek rá

mindemellett az önbizalmam esik a nullára, pont amiért őt szeretem, magam azért gyűlölöm

csúnya vagyok és fejre esett..

2010. júl. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!