Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító és...

Csak szerintem undorító és gáz ez?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves gyereknek komolyan azt kell hallgatni konstans, hogy az apja a barátnőjével szexel? Mintha meg sem próbálna a nő sem csöndben maradni, a szobák egymás mellett közvetlen. Így megy egy ideje, de én nem tudok szólni, mert én érezném kellemetlenül magam, viszont undorodom ettől. Ráadásul nincsen jó kapcsolatom apámmal, hogy ezt megbeszéljem vele. Utálom, hogy a saját szobámban nem tudok füles nélkül üldögélni, mert elhányom magam.
2019. márc. 26. 21:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Jaaj, utolsó,ne mááár! És te is inkább kiírnád gyerekesen a gyakorira, ahelyett, hogy 18 éves felnőtt ember módjara megkérned őket, hogy halkabban? A kérdező viselkedése gázabb.
2019. márc. 27. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!