Szülők, ti bele tudnátok nyugodni, ha a lányotok olyan párt keresne, akinek már van gyereke?
Igaz, én nő vagyok, de anyósom és apósom is teljesen elfogadták a helyzetet és a gyerekemet is. Sőt, a párom idióta nagyanyját leszámítva az egész család.
(Ami nálunk még más, hogy nem direktbe, de nekünk nagyon hamar jött a közös is. Senki nem tesz különbséget a 2 közös + a lányom között, az öregasszonynak meg ez csak 1 probléma a sok közül, mikor terhes lettem, abban sem volt biztos, hogy tényleg az unokájától, de legalább nem kell vele találkoznom.)
A lényeg viszont:
Engem nem zavarna, el fogadnám a helyzetet. De azt is mondom, hogy ettől függetlenül, akár gyerekes, vagy gyermektelen férfival jössz össze, ne add fel a reményt a sajátra. Ha nem vagy meddőnek nyilvánítotva, akkor ha nehezebben is, de lehet gyereked, így ha szeretnél, akkor simán megoldható.
(Unokatestvéremnek 2 éven át keresték az okot, mire meglett, onnantól a megfelelő kezeléssel, lombikkal, és ugyan negyedik nekifutásra, de sikerült. 3 hónap különbséggel születünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!