Minek választ valaki olyan párt, akinek gyerekei vannak, ha nem tudja elfogadni, hogy mindig a gyerekek lesznek fontosabbak?
Egyik ismerősöm 50 éves férfi,külföldön dolgozik.
Az előző házasságából van két már 20-on éves gyereke.
Elég jól keres,olyan havi 700-800 ezer körül.
A mostani feleséget viszont zavarja,hogy a férfi támogatja a felnőtt gyerekeit minden hónapban egy nagyobb összeggel.
Úgy,hogy ő pedig nem sokkal keres többet,mint az itthoni minimálbér.
Itt nem a gyerekek fontosságáról van szó, hanem a szülői hülyeségről. Én sem támogatnám hogy havonta! nagyobb összegget adjon a "gyerekeknek" akik már nem gyerekek. És ennek semmi köze a szeretethez. Lehet szeretetet kimutatni pénzelés nélkül is.
Teljesen megértem a feleséget.
Szerintem pedig a minimálbéres feleség is ki mehet külföldre dolgozni,ha kevesli a családi bevételt!
Havi 700-800 ezer Ft-ból,ha még odaad a gyerekeknek 100-100 ezer Ft-ot,akkor is marad több,mint fél millió.
A feleség mit tesz le az asztalra?100 ezer Ft-ot?
Örüljön,hogy ennyit keres a férje szerintem,és ne követelőzzön,úgy,hogy önmaga nem képes többet letenni az asztalra.
A gyerek mindig gyerek marad,és mindenki annyival támogatja,amennyivel akarja.
És ez bőven nem megy rá az ő családi megélhetésükre.
Egyszerűen telhetetlen a feleség.
Ki is vagy te a történetben pontosan?
Milyen ágon érint ez téged?
Mi alapján ítélkezel?
Nem vagyok érintett a dologban.
Ez nem ítélkezés,hanem véleményformálás.
Szerintem ha valaki olyan emberrel köti össze az életét,akinek múltja is van,akkor erre kellene számítani.
Ha jóindulatú lenne a feleség,még örülne is,hogy támogatja a gyerekeket.
Mert lehetne egy önző ember is a férje,ez elég jó kereset és magára is költhetné.Ehelyett a gyerekeit támogatja.
Szerintem ez nemes dolog,és értékelni kellene az ilyen embereket.
Szerintem így is jóindulatú a feleség. A gyerekeknek az lenne a legjobb ha az apjuk nem támogatná őket rendszeresen.
Ez nem irigység a feleség részéről, csupán józan ész.
"Közös jövedelem"
Hát igen.
Olyan havi 900 ezer,amiből ő 100 ezret keresett meg.
De más pénzével szeretne rendelkezni.
Közös,kiskorú gyerekük sincs,amire foghatná a pénzéhségét.
Ezzel csak azt éri el,hogy a pasi le fog lépni idővel mellőle.
A kevesebb néha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!