Mit csináljak? Lányom össze vagdosta, karcolta az egész testét. én kérdőre vontam, és elkezdett sírni üvölteni és bezárta az ajtót és azóta sem nyitotta ki! Apja dolgozik, . Nem tudom mi tévő legyek! , Hívjak orvost? Verjem be az ajtót?
mióta váltatok el??
Lehet az a baj...
akkor nyilván nem az a baj.
És ez lehet az elsö eset??
Remélem azért kinyitja azt az ajtót.Mennyire vérzik,nem veszélyes?Mert akkor hívj mentőt ne várj.Talán fiú van a dologban ha köztetek oké minden.Ebben a korban nagyon meggondolatlanok tudnak lenni ha szerelembe esnek,és nem úgy jön össze ahogyan azt elképzelték.Próbáld előcsalogatni valahogy,ha nem megy törjétek rá az ajtót.
Sok sikert,ez nagyon ijesztő lehet.
Huhh nagyon sajnállak:S Eléggé megijedhettél. Talán majd az apja segíti egy kicsit észhez téríteni.
Ha jó a kapcsolatotok akkor szerintem is egy szerelmi bánat vagy ahhoz hasonló "hatalmas" probléma bánthatja. De pszichológus tényleg nem ártana..:S
Sokat hisztizik? Milyen a stílusa?
Nem vagyok öreg(18 éves) de sose vágdosnám magam:S
Szerintem nyugodj meg... És légy vele őszinte... De mindenben... Ha kérdez, akkor ősintén kell válaszolnod, hogy ő is be merjen avatni téged a titkaiba... És olvasnod kell a sorok között... Nem biztos, hogy mer őszintén beszélni a problémáiról... Soha ne szóld le értük, hanem próbáld megfejteni... megérteni... És ne törj be az intim szférájába... De szavakkal sem... Gondolom Te is voltál fiatal, és voltak olyan dolgok amikről Te sem szivesen beszéltél a szüleiddel... Emlékezz vissza arra az időre, és felnőtt fejjel is vond le a tanulságokat... Talán közelebb kerülsz a megoldáshoz és hozzá is... Ha a bizalmába fogad, akkor hamarabb el fogja mondani azt ami bántja... És lehet egyszer azon kapod magad, hogy kinyílik az az ajtó, és így fogja kezdeni a mondatot: "Anya! Kérdezhetek valamit...?
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!