Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran látogatnak meg...

Milyen gyakran látogatnak meg titeket a szüleitek?

Figyelt kérdés

Van fent egy kérdés, hogy ki milyen gyakran látogatja a szüleit, és elgondolkoztam, hogy vajon fordítva mi lehet a helyzet, erről még nem sok kérdést láttam.

Ott írt az egyik válaszoló hasonlót, amit én is tapasztalok: a szülők nem nagyon akarnak látogatóba jönni.

Egyszer átjöttek, mikor vettük a házat, azóta mindig hárítják a meghívást.

Nem idősek, van autójuk, lenne idejük, nálunk van 'hova tenni' őket, elférnénk kényelmesen, mégis mindig nekünk kell utazgatni, hurcolkodni, ugrálni.

Ez egy jellemző dolog, vagy egyedi?

Titeket, ha már külön éltek, hányszor látogatnak meg a szüleitek?

2019. márc. 14. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az en szuleim nem voltak meg nalunk mert kulfoldon lakunk es nagyon draga iderepulni.

Felesegem szulei fel oranyira laknak autoval. Soha nem jonnek at. anyukaja akkor jon el ha erre jar es elhoz valamit, apukaja akkor volt itt utaljara mikor egy butort segitett elhozni valamikor tavaly.

Apartmanba elunk ugyhogy nem csodalom hogy nem jonnek, nagyon kicsi a hely.

Mi szoktunk menni hozzajuk hetente vagy ket hetente egyszer.

2019. márc. 17. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!