Miert nem dolgozik a noverem?
En srac vagyok, van egy noverem aki diplomas, felmondott a munkahelyerol mondvan mert biztis kirugtak volna ot aprilisban.
Es inkabb kilepett.
Kommunikacios semmitmondo diplomaja van,nem dolgozik ,allitasa szerint nem talal munkat, anyam , apam dolgozik keveset keresnek es o a noverem 28 eves en 26 masfel evem van nekem az egyetembol de en mellette dolgozok,viszont a szuleim anyukam beteg ugy dolgozik,. Noverem mar q hete nem es smit nem csinal egesznap, tvzik,eszik ,nem takarit, nem foz,nem mosogat semmit nem csinal. Ku..va idefesito,hazajovok faradtan es elkezd ba..ogatni, cukkol, szorakozik, es stb.
Kur..a idegesito egy haztartasban elni egy naplovoal,de ha legalabb nem dolgozik,volt olyam amikor en se dolgoztam akkor itthon csinalna vmit.
Még te is lehetsz ilyen helyzetben. Ahelyett hogy it vered magad, mi lenne ha egy kicsit normálisabb lennél?
Nem kell senkit számon kérni, tudja majd ő hogy mit hogyan kell csinálnia.
Mellesleg meg se egy 28 évesnek se egy 26 évesnek nem otthon kéne lennie. Te is elmehetsz dolgozni, egyetem mellett páran ezt csinálják. Költözz el, aztán sz.arj rá magasról hogy otthon ki dolgozik még ki nem. Te is felnőhetnél.
Szerintem te irigy vagy.
Süt a rosszindulatúság az írásodból, egy rosszindulatú beképzelt .... vagy.
Ha ezt tűrik a szüleid, nem a te dolgod (amúgy sem, mert nem te pénzeled). Gondolom átmeneti az hogy otthon van nem lesz így élete végéig.
Mire vagyok irigy? En is kilephetek az egyetembol mert kereskedelm markezing tucat szakon vagyok, es akkor minek fizessek 300 ezret. Kiirtam anno ide mar egy kerdest amikor munkanelkuli voltam,erre olyan rosszindulatu valaszokat kaptam hogy menjek utcara,meg hogy van munka gyárban es stb.
Azutan iratkoztam be egyetemre.
Engem nem az erdekel hogy o nem dolgozik, hanem em ugyanugy nem fogok tucat diplomaval allashoz jutni, ahogy o sem jut, igy akor en is munkanelkuli leszek ha vegzek egyetemmel.
Arra vagy irigy hogy otthon van és állításod szerint semmit nem csinál.
Nem csak a diplomátok szerinti munkát kell elvállalni, de ez más.
Szerintem ne legyél ilyen tahó és inkább beszélgess vele, ne pedig ess neki mint ahogy itt is teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!