Miert nem dolgozik a noverem?
En srac vagyok, van egy noverem aki diplomas, felmondott a munkahelyerol mondvan mert biztis kirugtak volna ot aprilisban.
Es inkabb kilepett.
Kommunikacios semmitmondo diplomaja van,nem dolgozik ,allitasa szerint nem talal munkat, anyam , apam dolgozik keveset keresnek es o a noverem 28 eves en 26 masfel evem van nekem az egyetembol de en mellette dolgozok,viszont a szuleim anyukam beteg ugy dolgozik,. Noverem mar q hete nem es smit nem csinal egesznap, tvzik,eszik ,nem takarit, nem foz,nem mosogat semmit nem csinal. Ku..va idefesito,hazajovok faradtan es elkezd ba..ogatni, cukkol, szorakozik, es stb.
Kur..a idegesito egy haztartasban elni egy naplovoal,de ha legalabb nem dolgozik,volt olyam amikor en se dolgoztam akkor itthon csinalna vmit.
Huh! Az itt töltött tíz évem alatt ez a kérdés a maga kategóriájában az elsők között van. Legalább is dobogós. Mi honnan a manóból tudjuk, hogy a nővéred miért nem dolgozik? Kérdezd már meg tőle légyszi! Mondjuk ahogy elnézem, te is úgy jársz egyetemre, mint kb. én 50 évesen. Ilyen írásmóddal melyik egyetemre jársz? A szüleid megszakadnak, a nővéred nem AKAR dolgozni, te meg írni sem tudsz.
Kérdezed, válaszolok: a szüleidet sajnálom a legjobban!
Drága szerelmem, ahelyett hogy nekünk racsítasz, miért nem kérdezed meg a szüleidet, hogy miért nem szorítják rá a nővéredet arra, hogy mihamarabb menjen el dolgozni?
Vagy mondok mást: ha téged ez annyira frusztrál, miért nem költözöl el és éled a világod, ahol senki h.lyeségéhez nem kell asszisztálnod?
Február 28-án megszűnt a határozott idejű munkaszerződésem. Bebattyogtam vele a foglalkoztatási osztályra h regisztráljak mint álláskereső. Regisztráltak de járulékot nem állapítottak meg mert 'majd jövőhét pénteken a csoportos tájékoztató után'. Szét stresszeltem magam a meló (hiánya) miatt, ráadásul kiderült h ami több mint egy hónapja megfázás, amit nem feküdtem ki, az most már hörgőgyulladás. Bejött az élet akkor.
A csoportos tájékoztató egy kalap fos volt ahol csak azt hallgathattam h anekdotázik másfél órán át az, akinek az lett volna a feladata h munkát vagy irányt adjon nekünk.
Ja és holnap kezdek az új munkahelyemen amit én találtam.
Amig otthon lábadoztam, munkat kerestem, ablakot pucoltam, növényt ültettem, zavszi nagytakarítás stb stb.
Mondd meg a tesódnak h unf*ck urself
Mi közöd hozzá? Te tartod el?
Dühítene ha ilyen tesóm lenne, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!