Miert nem dolgozik a noverem?
En srac vagyok, van egy noverem aki diplomas, felmondott a munkahelyerol mondvan mert biztis kirugtak volna ot aprilisban.
Es inkabb kilepett.
Kommunikacios semmitmondo diplomaja van,nem dolgozik ,allitasa szerint nem talal munkat, anyam , apam dolgozik keveset keresnek es o a noverem 28 eves en 26 masfel evem van nekem az egyetembol de en mellette dolgozok,viszont a szuleim anyukam beteg ugy dolgozik,. Noverem mar q hete nem es smit nem csinal egesznap, tvzik,eszik ,nem takarit, nem foz,nem mosogat semmit nem csinal. Ku..va idefesito,hazajovok faradtan es elkezd ba..ogatni, cukkol, szorakozik, es stb.
Kur..a idegesito egy haztartasban elni egy naplovoal,de ha legalabb nem dolgozik,volt olyam amikor en se dolgoztam akkor itthon csinalna vmit.
Azt nem tudom miét nem, nyilván pihenni akar így felmondás után, bár a mai világban elég nagy luxus kell ehhez hogy valaki munkanélküliként otthon lustálkodhasson. persze így könnyű hogy a szüleitek tartják el, nincs rákényszerülve a munkára, de én a szüleid helyében adnék neki 2 hetet hogy elhelyezkedjen mert ha akarna biztosan találna magának munkát. Nem tudom hogy ő hol dolgozott előtte, meg milyen beosztásban volt ő pontosan, meg azt sem hogy egyáltalán a diplomájának köze volt a munkájához, de ha akarna találna munkát, de nyilván neki rohadt könnyű otthon lustálkodni, mint állást keresni, és interjúkra járnia.
Én húgom ezt megcsinálta hasonlóan minta nővéred, 3 hónapig lustálkodott mert munkanélkülit kapott, és könnyű volt neki a napokat filmezéssel meg lustálkodással eltöltenie. Aztán amikor már hívták közmunkára ha pénzt szeretne, meg persze a szüleim is berágtak hogy otthon jóformán semmit nem csinál, csak lustálkodik, így már nagyon abban voltak hogy kiteszik otthonról mert csak eszi az ételüket, meg fogyasztja a vizet, villanyt, élvezi a fűtést de semmit nem tesz érte. Akkor egyből összekapta magát és 2 napon belül talált magának állást.
De ba.meg akkor lépjek ki én is az egyetemből aztán én se dolgozzak? Mondván hogy keresek munkát csak nem találok?
Neki rádáasul üytge diplomája van, nyelvizsgája, és stb.
Menjen gyárba, ha nem talál munkát, én is dolgoztam gyárban.Aztán ha ezt mondom neki erre azt mondja kuss. csapkod mindent a földbe 28 évesen!!.
Mint egy elmbeteg, akinek pszchiáter kell.
Van, minden este ott alszik nála.
4 éve van neki.
Mobiltelefonról elég vastagok az ujjaim nehéz írni, viszont én azokon röhögök akik írásban tollal nem tudnak helyesen írni na ez a probléma, és nem az hogy egy kis képernyős okostelon , nyilván nem akar az ember pötyögni órákat egy mondatot leírni .
A másik hogy én valóban egyetemre járok és 26 vagyok, na de én azelőtt is dolgoztam, és most is is dolgozok.
Panellakásban egy 4 felnőtt nem fér meg egymásban, sajnos.
Ha nekem lenne havi 300-500 ezer forintom már régen elmennék albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!