Ti mit tennétek ha a testvéretek lehúzná a szüleiteket?
Kezdem az elején. A bátyám mindig is egy hazudozó, bunkó volt.
A munkát nagy ívben kerüli, drogozik, állandóan hazudozik.
3 éve összejött egy lánnyal aki ugyan ez pepitába. 2 hónap után terhes lett a lány, meg is tartották. Persze egyiküknek se munkája se semmije.
Mindent a szüleink vettek meg.
A lakást ahol laknak(albérlet), a szüleink fizetik a mai napig. Össze vissza hazudoznak, hogy dolgoznak közben nem. A lány állandóan lepasszolja a gyereket anyámnak. Ha lebuknak a hazugsággal jön az ígéretes meg az egymásra mutogatás. El várják azt, hogy el legyen tartva a segguk, egy fikarcnyi lelkiismeret furdalasuk sincs.
A szüleim is kivannak idegileg, teljesen tönkre teszik őket de a kis gyerek miatt teszik, hogy ne kerüljön utcára.
Egyre nehezebben tudom tartani a szám. Ti mit tennétek?
Erre mondom azt,hogy a hülyékkel mindent meg lehet csinálni!
Húgom drogos barátja hasonló,miután elvertem párszor nem nagyon megy szüleimhez,húgom pénzeli,de ezt már le.zarom.
Nálunk nagyon hasonló helyzet van/volt. Lassan már mondhatjuk, hogy évtizedek óta így megy. Majd két évtizede. Elszökött nagyon fiatalon, egy egy éjszakásnak induló kapcsolatból lett egy gyerek, nem dolgoztak, apu albérleti lakásába laktak ingyen, számlákat ő fizette, mert nem fizették....gyerek miatt csinálta apu. Milliók mentek oda. Rengeteget segített nekik. Aztán szétmentek, új párt talált, akit meg akart fogni, ezért szült neki egyet...stb. Évekig nem dolgozott, párja tartotta el, de háztartást nem vezette, gyereket nem látta el, a fél milliós fizetését egy perc alatt elköltötte, kölcsönkértek folyamatosan aputól, amit nagyjából visszafizettek...évekig ez ment. Aztán a koma megelégelte, viszament a régi asszonyhoz. Mind a két krapek külföldön dolgozik, nővérem nagyon leakasztja őket, plusz családi pótlék, plusz apu vett neki lakást, amihez jórészt állambácsi is beszállt--neki egy fillért nem kellett hozzárakni. Emellett még iszonyat mázlista, mert semmi végzettség, semmi munkatapasztalat után kapott munkát, ahonnan milliószor majdnem sikerült kirakatnia magát, de mindig vhogy megmenekül a sgge, szóval írtó jól keres, apukákat leakasztja, és még mindig kér kölcsön aputól és ott használja ki, ahol tudja, állandóan lepasszolja a gyerekeket...és én már évek óta mondom apunak, hogy ne hagyja magát, de visszakérdez, hogy akkor mit csinált volna, hagyta volna a gyerekekkel az utcára kerülni?
Azt hiszem ezzel vezekel az apám...azt most itt hosszadalmas lenne leírni, hogy miért, de ez már túl megy azon szerintem.
Ehhez természetesn van egy stílusa is a nővéremnek.
Sajnos vannak ilyen emberek, és ők sohasem fognak normális tisztességes emberek lenni. És általában ők a mázlisták.
Egyébként nem cserélnék vele. Nem szeretnék ilyen ember lenni.
Én megdolgozom azért a kicsi pénzért, amim van, boldog párkapcsolatban élek, a gyerekeink tervezve voltak és ők ezt érzik is, és boldogok vagyunk.
Az zavar a leginkább benne, hogy kihasználja aput, és hogy sajnos gyarapítja az ő fajtáját-a gyerekei is dettó ugyan olyanok, mint ő. Pedig az egyik még csak 10 éves, a másik már lassan kinő a tinikorból, csodálom,, hogy még nem csináltatta fel magát, de fogadni mernék, hogy közel ilyenek lesznek, mint ő. Pedig csak évente 2x látogatok haza (külföldön élek), de a stílusuk egy az egyben ugyanaz, mint az anyjuké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!