Hogy lehet leszoktatni egy 11éves fiút a Counter Strike nevű játékról?
Az a baj,hogy nem önmagával a gépezéssel van a probléma...
éppen az,hogy egy 11 éves gyerek korhatásos( +16) játékkal játszik és agresszív lesz tőle!Egy ismerősöm fia csak most múlt 9 éves és ezzel játszik.Szóltam az anyjának,aki csak a vállát vonogatta erre.Boci szemeket produkáltam hirtelen.Sajnos ez a szülők hibája,hogy megengedik a gyerekeknek és azok meg a barátaiknak mutogatják,hogy mivel játszik,azoknak a gyerekeknek a szülei(80 %-uk) is vállat vonnak és így ragasztják egymásra a hülyeséget.Ha elég idős vagy,akkor próbáld lekötni vmive,beszélj a szüleiddel.És törölgetsd folyamatosan a CS-t.És minden hasonló játékot.
Az ilyen szülőket sose értem meg,de azt se,hogy sokat engedik a gyereket gépezni.
lemaradt,bocsi:
annyi hogy van barátom...de semmi káros dolog,semmi függőség.
Az öcséd nagyon "elvont" lesz, már bocs. Ne haragudj meg, de a nevelés hiányzik belőle a legjobban. Megértem, h anyudnak dolgoznia kell, de mindenképpen beszéld meg vele, mert nem lesz jó vége. Élő példa az én ismerőseim. (15:58/16:05 vok)
Catkiller 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!